Rusland v.s. Oekraïne (onze oorlog?)

Max van Kreyfeld en Marie Therese ter Haar bespreken “onze” oorlog. De conclusie luidt dat we in deze situatie terecht zijn gekomen door de expansiedrift van de EU. Ze geven ook antwoord op de vraag of sancties überhaupt effectief zijn, wat is er te merken in Rusland?
Is het niet eens tijd voor vrede, of moet de wapenindustrie eerst financieel versterkt worden om haar continuïteit in de toekomst te waarborgen? Hoe dan ook, voor de bevolking van beide landen is oorlog één groot drama.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.