Smart City’s, Haal De Stekker Eruit – met Jan van Gils, Mr. Carlo Fiscalini en Tom van Lamoen

Jan van Gils presenteert een programma over 5G en de opkomst van slimme steden. De gasten zijn de jurist Carlo Fiscalini, raadslid voor Nieuw Democratisch Zeist, en Tom van Lamoen, lijsttrekker van Amersfoort voor Vrijheid. Zeist onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor de implementatie van het concept van de slimme stad, waarbij een belangrijke afweging daarbij is de wil van de industrie vs. de mens.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren


Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief


Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.