Stap uit de gevangenis van de piramide! – Heidi Gündel en Peter Toonen

Ditmaal is er een bijzondere gast in de studio bij Café Weltschmerz Boeken, namelijk de gastheer zelf, Peter Toonen. Hij wordt door Heidi Gündel geïnterviewd over zijn boek ‘Opgesloten In een piramide’, dat uitkwam in 2018, maar onlangs opnieuw is uitgebracht bij Elk Uitgevers. Inmiddels is de eerste druk al uitverkocht en komt de tweede druk eraan.

‘Opgesloten in een piramide’ gaat over hoe 13.000 jaar geschiedenis de mensheid heeft geketend door misleiding en manipulatie.
Het bijzondere hieraan is dat er een sterk vooruitziende blik is geweest door Peter Toonen, waarmee het boek niet enkel vóór 2020, maar zeker ook in het heden tot grote verbazing leidt. Dit, omdat het zo dicht bij de huidige werkelijkheid staat.

Je kunt dit werk zien als een geschiedenisboek waarin 13.000 jaar wordt omschreven, vanuit geheel andere bronnen die hun waarde inmiddels hebben bewezen, zoals de Nag Hammadi geschriften, de Lucifermythe, het Thomasevangelie en het evangelie van Maria Magdalena. Ook wordt uitvoerig ingegaan op het begrip psychopathie en de opkomst van het Grote Geld en daarmee de nieuwe wereldorde met de agenda zoals we die inmiddels uitgerold zien worden.

Peter sluit zijn boek vol vertrouwen af met de wetenschap dat wij in deze tijd uitgenodigd worden uit de gevangenis van de piramide te stappen, door ons bewustzijn te verhogen en een nieuwe vrije wereld te creëren. We zijn immers zowel schepsels als scheppers.

‘Stel er breekt een oorlog uit en niemand ging erheen’, zo eindigt Peter zijn boek.

Opgesloten in een piramide is te koop bij de (lokale) boekhandel.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.