Van woke tot broke – Tafel van Feshtali #1

Shohreh Feshtali lanceert haar gloednieuwe programma ‘Tafel van Feshtali’, waarin zij met interessante gasten actuele onderwerpen bespreekt vanuit alternatieve perspectieven die niet aan bod komen in de mainstream media.

In deze eerste aflevering zitten Jeroen Pols, Sven Hulleman, Patrick Savalle en John Burgemeester aan tafel. Jeroen Pols spreekt over de Sleepwet en de gevolgen hiervan voor onze privacy. Sven Hulleman neemt ons mee in de nieuwste economische ontwikkelingen voortkomend uit Agenda 2030 en de gevolgen hiervan voor Nederland. Patrick Savalle deelt zijn visie op het Woke-denken en de impact hiervan op onze samenleving. John Burgemeester was de sidekick van de avond en deelt zijn ongezouten mening over alle onderwerpen die aan bod komen.

In deze aflevering wordt ook uitgebreid gesproken over de problemen die de overheidsschulden met zich meebrengen en de mogelijke oplossingen hiervoor. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de onteigening van bezittingen en hoe dit in de praktijk kan uitpakken.

De gasten geven allen hun eigen visie op deze onderwerpen, wat tot interessante discussies en nieuwe inzichten leidt.

Serieuze onderwerpen worden met een knipoog en een hoopvolle blik op te toekomst besproken aan de Tafel van Feshtali.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.