WEF=BILDERBERG 2.0 – Tafel van Feshtali S2 #11

In deze nieuwe aflevering van DTVF praat Shohreh met Sita van Keimpema over de protesten in Duitsland en hun vervolg. Sita legt uit hoe belangrijk de aankomende EU-verkiezingen zijn. In juni kan iedereen naar de stembus gaan en zijn of haar stem laten horen. We moeten onze agrarische sector beschermen.
Tom van Lamoen is blij met de bijdrage van Javier Milei en gaat daar verder op in.
Chadi Akdah deelt zijn visie over de Houthi’s en de situatie in Jemen.

Op vrijdag 26 januari houden wij onze nieuwjaarsborrel en u bent van harte welkom! U kunt zich aanmelden via de onderstaande link: https://shop.eventix.io/a7bc8424-71a3-11ee-bdc3-6a57c78572ab/tickets?shop_code=59tq883t&original_referer=https%3A%2F%2F9xxdq.r.a.d.sendibm1.com%2F

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.