Willem Engel en Jeroen Pols – Weekoverzicht #26 2024

Belastingschulden corona nog €9,6 miljard!?

In week 26 van het Weekoverzicht ontrafelen Jeroen en Willem een scala aan urgente kwesties: de zogenaamde watercrisis, Rutte’s mogelijke dubbelrol naast zijn NAVO-functie, en de zeer controversiële overname c.q. diefstal van Fort Oranje.

Verder bespreken ze nieuwe ontwikkelingen in de zaak van David Icke, de ontkenning van een pandemie door Slowakije en een overvloed aan publicaties die de risico’s van de injecties benadrukken.

Dit alles tegen een achtergrond van toenemende censuur, waaronder recente boekverboden door Joe Biden en de onderdrukking van wetenschappers.

Steun je het Weekoverzicht al? Met jouw steun kunnen Willem en Jeroen doorgaan! www.dfacto.nu/steun

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.