Vruchtbaarheidsproblemen na mRNA-injecties komen aan oppervlakte

Vruchtbaarheidsproblemen na mRNA-injecties komen aan oppervlakte

Vruchtbaarheidscijfers in landen met de hoogste coronavaccinatiegraad zijn met gemiddeld vijftien procent gedaald. Daarnaast is er een toename van miskramen en doodgeboortes, evenals menstruele bloedingen en de kwaliteit van sperma. Dat en meer is te lezen in een artikel van Dr. Mercola.

Dat de mRNA-vaccinaties mogelijk nare effecten zouden hebben op de vruchtbaarheid van mannen en vrouwen, werd al langere tijd vermoed. Nu veel mensen in hun vruchtbare leeftijd al geruime tijd geleden hun coronavaccinaties hebben gekregen, is het mogelijk meer duidelijkheid te geven rond de effecten van de injecties.

Rond de veertig procent van de vrouwen constateerde dat hun menstruele bloedingen zijn toegenomen. Het aantal miskramen, foetale sterftes en doodgeboortes is gestegen. In landen zoals Duitsland en Taiwan is de vruchtbaarheid met gemiddeld vijftien procent gedaald. De kwaliteit van sperma gaat ook achteruit: onderzoek wijst op een vermindering van aantal spermacellen en de beweeglijkheid ervan gedurende drie maanden na vaccinatie.

Kritisch

Dat en meer is te vinden in onderstaand artikel. Lees het, en lees het kritisch: gegoochel met statistieken en tabellen is niet exclusief voorbehouden aan het RIVM of het CDC. Het lijkt op het eerste gezicht alsof  het aantal levend geborenen in Zweden meer dan gehalveerd is, afgaande op de lengte van de staafdiagrammen. Maar kijk eerst goed naar de y-as. Die loopt van 34.000 naar 39.000 en begint dus niet bij nul. Of dit opzettelijk zo is weergegeven, is niet te zeggen, de bron in kwestie is afkomstig van het Zweedse CBS.

mRNA Shots Are Causing Major Fertility Problems With Both Men And Women

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.