Waarom Robert Malone geen medische vakbladen meer mag lezen

Waarom Robert Malone geen medische vakbladen meer mag lezen

Robert Malone ziet dat een nieuwe vorm van censuur zich aandient. Het IP-adres van de bekende viroloog en immunoloog werd geblokkeerd door the New England Journal of Medicine. Dat betekent dat hem de toegang tot een belangrijke bron van informatie wordt ontzegd. Niet alleen het verspreiden van ‘desinformatie’ maar ook het consumeren van ‘de juiste informatie’ wordt daarmee doelbewust tegengehouden.

De wetenschapper heeft zich al vaak uitgesproken tegen censuur. Vele vormen van sabotage van het vrije woord is hij tegengekomen. Van beperking in woord en geschrift op de grote mediaplatformen tot een verbod om te protesteren. Ook het etiket ‘misinformatie’ wordt regelmatig op zijn werk geplakt. Dat maakt het voor hem moeilijk een rol te spelen in de discussie rond corona en de vaccins.

Deze week deed Malone een nieuwe ontdekking: een gerenommeerd wetenschappelijk tijdschrift had zijn IP-adres geblokt. ‘Dit is fascinerend. Ik mag blijkbaar niet langer the New England Journal of Medicine lezen. Ze hebben mijn ip-adres geblokkeerd.’

Volgens Technocracy.news duidt de actie van het vakblad op een wanhopige poging ‘om alle oppositie uit te roeien, en met name degenen die de reputatie hebben om hun voorgeschreven werkelijkheid te ondermijnen.’

Robert Malone is een van de meest invloedrijke mensen als het gaat om een open discussie over het coronavirus en het beleid daar omheen. Als kenner van mRNA vaccins is zijn bijdrage geloofwaardig. Hij heeft veel onderzoek gedaan naar de nieuwe medische toepassing en is van mening dat het gebruik ervan niet verantwoord is.

Hij mengt zich onder meer via Twitter in het debat, waar hij dagelijks meerdere berichten plaatst. Over een Israëlische minister van Gezondheid die duizenden verklaringen over bijwerkingen liet weghalen van een overheidssite bijvoorbeeld. Ook zaken zoals de relatie tussen mega-investeringsbedrijf BlackRock en Big Pharma deelt hij met zijn volgers.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.