Adverteren

Café Weltschmerz Mediakit

Een unieke doelgroep.
Op een uniek platform.

 

 

Beste lezer,

Als Nederlander wil je goed geïnformeerd worden. Maar helaas. Betrouwbare informatie is schaars geworden. Er wordt vaak maar een half verhaal verteld. Het gevolg? Door de verborgen agenda’s van de overheid, media en het economisch establishment voelen steeds meer mensen een groeiend wantrouwen.

Bij Café Weltschmerz vechten wij hiertegen. Wij zijn een luis in de pels van de overheid, de gevestigde media en het politieke, bestuurlijke en economische establishment. Wij roepen hen ter verantwoording. Via onze artikelen maar ook onze inhoudelijke video-interviews die wij wekelijks publiceren.

Als adverteerder bereikt u via Café Weltschmerz een unieke doelgroep. Op een uniek platform. Met meer dan 100.000 abonnees op Youtube, 500.000 bezoekers per maand op onze website en meer dan 50.000 e-mailadressen die wij wekelijks aanschrijven bent u er zeker van dat u door te adverteren bij ons een doelgroep bereikt die niet alleen hoogopgeleid is maar ook enorm maatschappelijk, economisch en sociaal betrokken.

Meer weten? Vraag hier onze Mediakit aan!

 

Mediakit

(Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld)

Uw naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.