‘Bouw je eigen netwerk van vertrouwen’ – Café Weltschmerz in gesprek met Catherine Austin Fitts

‘Bouw je eigen netwerk van vertrouwen’ – Café Weltschmerz in gesprek met Catherine Austin Fitts

‘Waarom zou je de georganiseerde misdaad in je leven toelaten?’ Aan het woord is Catherine Austin Fitts, in gesprek met Elze van Hamelen van Café Weltschmerz. De Amerikaanse oud-bankier en ex-staflid van Bush Sr. vecht nu voor vrijheid en  doet je met haar prikkelende uitspraken op het puntje van je stoel zitten. Ze praat over de strategie van ‘Mr Global’ om steeds meer controle over mensen te krijgen  én beschrijft hoe je je autonomie weer terug kunt veroveren.

Catherine Austin Fitts heeft een lange staat van dienst. In de jaren ‘80 werkte ze op Wall Street en werd Assistent Secretary of Housing in de regering van Bush Sr. Omdat ze zich echter té succesvol inzette tegen financiële fraude, en ze investeringsproducten creëerde die modale inkomens ten goede kwamen, raakte ze verwikkeld in een rechtszaak met de federale overheid. Na elf jaar procederen wist ze haar naam te zuiveren. Daarna heeft ze het Solari Report opgericht, waarmee ze mensen helpt een vrij en geïnspireerd leven te leiden.

In het interview met Van Hamelen komt haar levenservaring ruim aan bod. Zo vertelt ze over haar ontdekking van entrainment technieken, een methode van mind control, wat haar al in 1984 deed besluiten de tv de deur uit te doen. Eind jaren ’90 zag ze contouren van een nieuwe wereldorde, wat haar deed besluiten het land in te gaan om uit te zoeken waarom de mensen die duidelijk geen baat hadden bij de globalistische trend, daar toch in mee gingen: “Ze waren massaal vergiftigd,” zegt ze stellig.

Door met vele mensen in de Verenigde Staten te praten over het dagelijks leven, werk en geld, zag ze al snel een link tussen geld en gezondheid. “De meeste financiële problemen zijn gerelateerd aan gezondheidsproblemen.” En: “Verbind eten niet aan je portemonnee maar aan je gezondheid.”

Ook praat ze over de Going Direct Reset die volgen haar van start ging in de zomer van 2019. Met de reset willen centrale bankiers volgens haar de soevereiniteit van overheden ondermijnen. Op die manier krijgen ze direct controle over, en toegang tot bezittingen van burgers. De veelgehoorde Great Reset is volgens Austin Fitts voornamelijk “Het marketingplan van de Going Direct Reset. Daarmee willen ze een transhumanistisch en totalitair regime verkopen aan jonge mensen en hoogopgeleiden met een voorliefde voor technologie.”

Hoewel de kijk op gezondheid, geldstromen, macht en manipulatie van de Amerikaanse zeer interessant is, blijft het daar niet bij. Ze biedt ook haar versie van ‘turn on, tune in and drop out‘ aan; een uitweg uit een leven binnen een economie die volgens haar volledig verziekt is. Maak jezelf los van ziekmakende en criminele organisaties, adviseert ze: “Veel bedrijven maken winst met georganiseerde misdaad. Ze overtreden de wet, komen tot een kleine schikking met de overheid, en beginnen weer opnieuw. Dat is hun businessmodel. Waarom zou je de georganiseerde misdaad toelaten in je leven?”

Tegelijkertijd moet je een eigen netwerk van vertrouwen opbouwen, vindt ze. “Word zoveel mogelijk onderdeel van een echte economie, haal je eten direct bij de boer of een voedselcoöperatie. Ga weer offline leven, verbind je met de juiste bedrijven en mensen die voeling hebben met de concrete werkelijkheid, zoals loodgieters en truckchauffeurs.

Gebruik cash, zilver en goud, en op termijn eigen valuta. Maar dan moet je eerst een sterk netwerk hebben,” legt Austin Fitts uit, om Van Hamelen dan direct te betrekken bij haar voorbeeld: “Daarom is het zo mooi wat jij doet met je groep mensen om je heen. Bouw je eigen netwerk van vertrouwen, zoals jij ook doet.”

We moeten eerst opnieuw een menselijke samenleving opbouwen en dan weer begrijpen hoe geld werkt. Financieel geletterd worden. Het systeem weer terug brengen naar de eenvoud. Daarna moeten we zorgen voor een goede infrastructuur die een goede cashflow mogelijk maakt.” Maar,” sluit de Amerikaanse af, “als ik iets zou mogen meegeven aan de luisteraars: het is niet zo moeilijk als het klinkt!”

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.