Deze satanische act bij de Grammy Awards wordt u aangeboden door Pfizer

Deze satanische act bij de Grammy Awards wordt u aangeboden door Pfizer

  • 06/02/2023

In Los Angeles zijn op zondag voor de 65e keer de zogenaamde Grammy Awards uitgereikt. Beyoncé verzilverde vier van haar negen nominaties en kan zichzelf daarmee ‘recordhouder’ noemen. Andere winnaars waren onder anderen zangeres Adele en zangeres en rapper Lizzo.

Tijdens de Grammy Awards voerde de non-binaire popster Sam Smith een satanische act op. Hij won samen met Kim Petras de award voor beste popduo voor zijn nummer ‘Unholy’. De act werd aangekondigd door niemand minder dan een bijna onherkenbare Madonna.

Pfizer
De Grammy Awards worden, niet verrassend, gesponsord door Pfizer.

Columnist Benny Johnson vroeg zich op Twitter terecht hardop af: “Zijn er ook duivelse bijeenkomsten die Pfizer niet sponsort?”

Stew Peters, presentator van de Stew Peters Show, voegde toe: “Raad eens door wie deze satanische act tijdens de Grammy Awards u wordt aangeboden? Pfizer. Wie anders.”

Pfizer was ook sponsor van The Oscars in 2022, toen Will Smith de befaamde klap aan Chris Rock uitdeelde, omdat laatstgenoemde een grap had gemaakt over de ‘haarziekte’, van Smith’s vrouw. Geheel toevallig werd een ‘medicijn’ van Pfizer tegen alopecia areata, de haarziekte waaraan Jada Smith zou lijden, later dat jaar officieel goedgekeurd.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.