J.P. Sears: ‘Segregatie is geweldig!’

J.P. Sears: ‘Segregatie is geweldig!’

“Helaas is er overal ter wereld een groeiende beweging tegen segregatie in de samenleving. Dat maakt me zo pissig!” In de laatste video van J.P. Sears staat de wereld weer even op zijn kop. Of wordt hij juist weer rechtop gezet?

“Die gevaarlijke extreemrechtse extremistische fanatici brengen ons allemaal in gevaar: ze willen dezelfde rechten voor iedereen,” aldus Sears. Het is een opvallend begin van zijn betoog, maar hij gaat op dezelfde toon verder. “Ze zijn zo verblind door hun afkeer van ongelijke behandeling dat ze zich niet realiseren dat sommige mensen meer gelijk zijn dan anderen, en ook zo behandeld moeten worden.”

Rosa Parks, Martin Luther King jr. Mahatma Gandhi, Adolf Hitler, Anthony Fauci en velen anderen komen voorbij in onderstaand filmpje. Oh ja, ook de wc, “de uitzondering waar er absoluut géén plek is voor segregatie” speelt een rol.

JP Sears is bekend van zijn stand-up comedy optredens en zijn video’s die op YouTube en hier zijn te vinden. In zijn werk verdedigt hij de vrijheid van meningsuiting en is kritisch over tal van onderwerpen, van vaccins tot Big Tech. Het heeft wel iets weg van het satirische medium De Speld dat tot leven is gekomen op beeld.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.