De heimelijke opmars naar een Europese staat: Sid Lukkassen en Derk Jan Epping

‘Van een landen-gemeenschap naar een Europese soevereiniteit. Die soevereiniteit wordt weggehaald bij de lidstaten en aan Brussel overgedragen. Daarmee breidt Europa niet alleen fysiek uit, maar ook qua beleidspakketten en wetgeving. Er gebeuren daardoor zaken buiten het gezichtsveld van de politici uit de lidstaten. Door dat gebrek aan informatie kan men hiermee in Brussel ongestoord doorgaan met het werken aan een Europese staat.’
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer.
Derk Jan Eppink is politicus, journalist en columnist. Van 2009 tot 2014 was hij lid van het Europees Parlement namens de lijst Dedecker. Eppink was eerder in Brussel de speechschrijver voor voormalig eurocommissaris Frits Bolkestein. Bovendien was hij ooit lid van het Europarlement, voor de Belgische partij Lijst Dedecker. Daarna was hij verbonden aan London Center for Political Research, een conservatieve denktank. Eppink is kritisch op de Europese Unie, maar heeft zich uitgesproken tegen een Nexit. Hij pleitte daarentegen voor een hervorming van de EU van binnenuit.


[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.