Arts: “Media liegen over oorzaak bloedstolsels en misbruiken slachtoffers voor COVID-narratief”

Arts: “Media liegen over oorzaak bloedstolsels en misbruiken slachtoffers voor COVID-narratief”

Er gaat een hartverscheurend, tragisch verhaal te ronde, dat om de paar maanden door de reguliere media opnieuw wordt ‘gepromoot’, en dat is het verhaal van het 20-jarige model Claire Bridges uit Florida die beide benen zou zijn verloren door “COVID-19”.

Een artikel van CNN, gepubliceerd op 5 maart 2023, luidt: “Ze viel drie keer flauw, verloor beide benen en had te maken met hartfalen. Toch vertelde ze de dokters dat ze ‘de gelukkigste persoon op deze planeet’ is.”

“In januari 2022 was Bridges een 20-jarig model met haar eigen appartement en een parttime baan als serveerster in St. Petersburg, Florida. Ze was veganist en ‘uitzonderlijk gezond’, aldus haar moeder.”

“Toen ze die maand Covid-19 kreeg, had niemand verwacht dat ze in het ziekenhuis zou worden opgenomen. Ze was volledig gevaccineerd en geboosterd.”

“COVID-19 trof Bridges keihard”.

“Extreme vermoeidheid, koud zweet – elke dag zou het steeds moeilijker worden om te proberen iets te eten of te drinken”, herinnert Claire zelf nog. “Toen merkte mijn moeder op een dag dat ik niet meer reageerde en bracht me met spoed naar het ziekenhuis. Ik heb die nacht drie keer ‘geflatlined’.

“Gediagnosticeerd met myocarditis, rabdomyolyse, milde longontsteking, cyanose en acidose, – Claire werd gedialyseerd om haar falende nieren te ondersteunen. De schade aan haar lichaam resulteerde echter in een slechte doorbloeding van haar onderste ledematen, wat leidde tot amputatie”, aldus een artikel van het Britse Express.

Voorbij de mainstream-mediapropaganda..

Het is van uiterst belang om verder dan de propaganda van de mainstream media en hun narratief heen te kijken en je hier niet door te laten leiden.

We hebben te maken met een zeer gezonde 20-jarige jonge vrouw die 3 COVID-19-vaccins heeft gehad die ze niet nodig had, hetgeen waarschijnlijk haar immuunsysteem ernstig heeft beschadigd, en myocarditis, bloedstolsels en andere interne orgaanschade heeft veroorzaakt. Toen ze griep kreeg, of een andere luchtwegaandoening, viel haar reeds door het vaccin beschadigde lichaam uit elkaar, kreeg ze door haar myocarditis na het vaccin drie hartstilstanden en kreeg ze bloedstolsels. Deze complicaties resulteerde er uiteindelijk in dat haar beide benen werden geamputeerd.

Met andere woorden, dit lijkt eerder op een verhaal over COVID-19-vaccinschade, dan COVID-19-schade.

Van de hoeveel niet-gevaccineerde 20-jarigen werden hun benen geamputeerd nadat ze COVID-19 hadden opgelopen?

Een belangrijke vraag om te stellen, immers zouden COVID-19-prikken juist beschermend moeten zijn tegen ziekenhuisopname en 3 prikken zouden dan voldoende moeten zijn om dit doel te verwezenlijken. Het tegenovergestelde is nu het geval.

Als de prikken ons daadwerkelijk zouden beschermen, en Claire daadwerkelijk zo ziek is geworden door COVID-19 zelf, zouden er dan niet duizenden ongevaccineerde 20-jarigen moeten zijn met amputaties als gevolg van COVID-19, omdat ze geen “bescherming” hadden tegen COVID-19?

Er zijn er geen.

Als dat zo was, hadden de reguliere media het ons maar al te graag verteld. COVID-19 doet dit niet bij gezonde 20-jarigen, maar COVID-19-vaccins wel. De mainstream media die het verhaal van Claire vertellen, melden niet welke 3 COVID-19-prikken ze heeft gehad. AstraZeneca en J&J werden van de markt gehaald vanwege bloedstolsels. Zowel Pfizer als Moderna hebben duizenden gevallen van bloedstolsels veroorzaakt. Deze gevallen staan ​​in VAERS, Eudravigilance, Lareb en overal waar je kijkt op sociale media:

 

Alle COVID-19-vaccins veroorzaken bloedstolsels

Kort na de uitrol van COVID-19-vaccins werden duizenden bijwerkingen met betrekking tot bloedstolsels gemeld in VAERS, Eudravigilance, en UK Yellow Card. Dit was een rapport van bloedstolselgerelateerde gebeurtenissen vanaf 14 mei 2021 door Josh Guetzkow:

 

Visie van een arts op de situatie van Claire

Dr. William Makis, een Canadese arts met expertise in radiologie, oncologie en immunologie, schijnt zijn licht op de situatie van Claire en het artikel van CNN hierover en zegt:

“Mijn mening…”

“Claire heeft een absolute nachtmerrie meegemaakt. Het is zeer waarschijnlijk dat ze het slachtoffer is van COVID-19-vaccinatieverwondingen, en niet COVID-19. Er zijn duizenden slachtoffers net als zij. AstraZeneca en J&J werden van de markt gehaald vanwege bloedstolsels, maar Pfizer & Moderna veroorzaken ook bloedstolsels en in vergelijkbare mate.

Tot op de dag van vandaag ontkennen Pfizer en Moderna dat hun COVID-19-mRNA-vaccins bloedstolsels veroorzaken en hun slachtoffers worden door vele artsen genegeerd.

Elk mainstream mediaverhaal dat de bloedstolsels toedicht aan COVID-19 in plaats van COVID-19-vaccins, maakt misbruik van slachtoffers van vaccinletsel en liegt schaamteloos tegen de rest van ons. Aangezien dit CNN is, is dit niet verwonderlijk.

Als het gaat om reguliere media en COVID-19-onderwerpen, is de waarheid bijna altijd precies het tegenovergestelde van wat ze melden. Het feit dat ze zoveel aandacht besteden aan het verhaal van Claire, laat zien hoe wanhopig ze proberen onze aandacht af te leiden van de lelijke waarheid.”

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.