Australië en Nieuw-Zeeland willen meer mensen ‘boosteren’, maar het volk zegt NEE

Australië en Nieuw-Zeeland willen meer mensen ‘boosteren’, maar het volk zegt NEE

  • 31/01/2023

Australië en Nieuw-Zeeland leden onder een van de ergste pandemische regelgeving van alle landen in de westerse wereld, en overschreden meermaals de grens naar totalitarisme.

De Australische autoriteiten beperkten inwoners van grotere steden tot bijna-huisarrest, waarbij mensen niet verder dan 5 kilometer van hun huis mochten zijn. Burgers kregen te maken met een avondklok tussen 21.00 uur en 05.00 uur. Ze werden verbannen uit openbare parken en stranden zonder mondkapje, ook al is het bijna onmogelijk om een ​​virus buitenshuis over te dragen en werkt het UV-licht van de zon als een natuurlijk ontsmettingsmiddel.

In de ergste voorbeelden kregen Australische burgers bezoek van politie en overheidsfunctionarissen vanwege het delen van kritische meningen over de maatregelen op sociale media. Sommigen werden zelfs gearresteerd omdat ze opriepen tot protesten tegen de lockdowns. In Australië en Nieuw-Zeeland werden covid-kampen gebouwd om met covid besmette mensen vast te houden. Sommige faciliteiten waren bedoeld voor degenen die recentelijk hadden gereisd, andere waren bedoeld voor zo’n beetje iedereen die uit de pas liep.

Waar de angst voor covid steeds meer afneemt en de bevolking zich realiseert dat het werkelijke aantal dodelijke slachtoffers van het virus ongelooflijk klein is, worden de beperkingen opgeheven en lijkt alles weer ‘normaal’ te worden. Het is echter belangrijk om nooit te vergeten wat er is gebeurd en hoeveel landen geconfronteerd werden met mogelijk permanent autoritarisme onder de schaduw van vaccinpaspoorten. Als de paspoortregels met succes waren gehandhaafd, zouden we vandaag in het westen in een heel andere wereld leven. Ook is het belangrijk je ogen niet te sluiten voor wat er achter het gordijn in werking wordt gezet, om dit doel alsnog te behalen.

Gelukkig is het (nog) niet gelukt de paspoorten breed in te voeren. De Australische gezondheidsautoriteiten roepen het publiek opnieuw op om een ​​vierde covid-boosterinjectie te nemen, maar met zeer weinig respons. Slechts 40% van de burgers nam de derde booster, en uit nieuwe opiniepeilingen blijkt dat maar 30% de vierde booster neemt.

Met een verbazingwekkende stijging van het aantal sterfgevallen als gevolg van hartfalen in Australië, precies samenvallend met de introductie van de covid-mRNA-vaccins, besluiten mensen misschien om eindelijk voorzichtig te zijn. Waarom zou je het risico nemen om een experimenteel vaccin te nemen ter ‘bestrijding’ van een virus dat 99,8% van de bevolking gemakkelijk zal overleven? Een ‘vaccin’ waarvan blijkbaar ook niet is bewezen dat het de overdracht stopt?

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.