BAANBREKEND rapport: Spike-eiwitten dringen alle belangrijke organen binnen, veroorzaken hyperversnelde cellulaire veroudering

BAANBREKEND rapport: Spike-eiwitten dringen alle belangrijke organen binnen, veroorzaken hyperversnelde cellulaire veroudering

Spike-eiwitten geassocieerd met het Covid-19-virus en mRNA-vaccins kunnen versnelde afbraak van cellen in het menselijk lichaam veroorzaken, waardoor organen sneller biologisch verouderen en het vroegtijdig begeven.

De angstaanjagende hypothese werd naar voren geschoven door Franse onderzoekers, die concludeerden dat spike-eiwitten geïnduceerd door Covid-infecties en mRNA-prikken DNA-sequenties verkorten die bekend staan ​​als telomeren, die de uiteinden van chromosomen beschermen, waardoor de levensverwachting afneemt.

In een artikel uit augustus 2021, gepubliceerd in de Franse krant France Soir, belichtten de onderzoekers een Chinees onderzoek dat aantoonde dat spike-eiwitten de endotheliale functie bij cavia’s aantasten, wat vervolgens werd gerepliceerd met menselijke cellen.

“Het [Chinese onderzoeks] team reproduceerde in het vitro-experiment op gezonde menselijke endotheelcellen: het spike-eiwit bond zo aan ACE2-receptoren, beschadigde de mitochondriën van de cellen en veroorzaakte microtrombose en endothelitis”, luidt een Nederlandse vertaling van de Franse krant.

De Franse onderzoekers vroegen zich logischerwijs af of door mRNA-prikken geïnduceerde spike-eiwitten vergelijkbare effecten kunnen hebben.

“Als bewezen is dat SARS-CoV2 versnelde cellulaire veroudering veroorzaakt en dat niemand minder dan het Spike-eiwit verantwoordelijk is voor deze senescentie, hoe kunnen we er dan absoluut zeker van zijn dat de vaccins die momenteel op de markt zijn, allemaal gebaseerd op Spike, dat niet doen? Dat deze niet ook leiden tot versnelde afbraak van de cellen van gevaccineerde personen?”, vroegen de wetenschappers.

Het artikel, mede geschreven door Nobelprijswinnaar en viroloog Luc Montagnier die inmiddels overleden is, duikt in een reeks onderzoeken die de effecten van Covid-infecties op telomeren aantonen en hoe kortere telomeren verband houden met de versnelling van cellulaire biologische veroudering.

Het artikel legt ook uit hoe oxidatieve stress – die in het lichaam optreedt op ontstekingsplaatsen – een rol speelt bij telomeerverkorting, en hoe Covid-19-vaccins oxidatieve stress kunnen veroorzaken, wat op zijn beurt een negatieve invloed heeft op DNA- en RNA-bouwstenen die bekend staan ​​als guanines.

Ter afsluiting van de langdurige studie vatten de onderzoekers hun hypothese samen door te waarschuwen voor behandelingen met mRNA-vaccins en schreven:

“Inderdaad, met het ouder worden gaan telomeren achteruit en beïnvloeden ze de celreproductie. Aangenomen wordt dat SARS-CoV2 biologische veroudering of versnelde biologische veroudering veroorzaakt door toegenomen telomeerverkorting.

“De vraag die terecht gesteld kan worden is de volgende: leidt het spike-eiwit actief in vaccins (Pfizer, Moderna, enz.) door de ACE2-receptor te blokkeren, tot het activeren van veroudering? Dit, doordat het waarschijnlijk de gunstige functie van het beschermen van telomeren remt.”

[…]

“…Dit virus veroorzaakt een verhoging van de biologische leeftijd bij mensen die de ziekte oplopen, waarvan het effect waarschijnlijk wordt versterkt door de injectie van het vaccin. Met de afname van de effectiviteit bij besmetting is het daarom van essentieel belang om de verergering van de ziekte te voorkomen en hiervoor is vroegtijdige behandeling absoluut noodzakelijk.”

“Door de ziekte [Covid] voorbij de eerste dagen te laten vorderen en door vaccins als enige oplossing te gebruiken, bestaat het risico dat we leiden tot een verkorting van de levensduur van zowel volwassenen als kinderen.”

“Gezien de wens om kinderen die niet getroffen zijn door SARS-CoV2 te vaccineren, mag het middel niet erger zijn dan de kwaal.”

Een onderzoeker die in de studie van 2021 werd gepubliceerd, Walter M. Chesnut, heeft zijn onderzoek naar wat hij “SPED” (Spike Protein Endothelial Disease) noemt, voortgezet en zijn bevindingen op Substack gepubliceerd.

In een recent rapport, rapporteerde Chesnut zijn nieuwste hypothese: dat “het spike-eiwit van SARS-CoV-2 via het endotheel aan alle organen wordt ‘geleverd’ en systemische onzin-mRNA-vertalingen induceert, resulterend in hyperversnelde veroudering.”

“Ik geloof dat STADIUM I van Spike Protein Progeria Syndrome (SPPS) een endotheliale “reactie” is op de INVASIE van het Spike-eiwit IN ALLE BELANGRIJKE ORGANEN. Beschouw dit als de schok van ondergedompeld worden in ijskoud water of worden opgeblazen met vuur. Er is ONMIDDELLIJKE schade: ontsteking, coagulatie en alles wat gepaard gaat met een belediging van het endotheel.”

“Zodra het Spike-eiwit echter het endotheel van alle belangrijke organen is binnengedrongen, gaat het verder met het veroorzaken van verkeerde vertalingen van mRNA in ELK ORGAAN.

“Maar wat betekent dit? Het betekent, geloof ik, dat STADIUM II van SPPS [Spike Protein Progeria Syndrome] de VOORTIJDIGE VEROUDERING van alle organen betekent via GEÏNDUCEERDE VERKEERDE VERTALINGEN VAN EIWITTEN DIE ESSENTIEEL ZIJN VOOR HET FUNCTIONEREN VAN DAT ORGAAN”, schreef Chesnut.

Chesnut ging verder met erop te wijzen hoe een onderzoek aantoonde dat muizen met foutgevoelige eiwitsynthese, verkeerd vertaald RNA, kenmerken vertoonden van vroegtijdige veroudering.

“De tovenaar zit inderdaad achter het gordijn”, legde de onderzoeker uit. “We zien een 26-jarige sterven. Maar die 26-jarige heeft de organen van een 96-jarige. Geen verrassing bij snelle kankers, neurodegeneratie of plotselinge hartdood – voor een 96-jarige.”

“Ik geloof dat de Spike Protein werkt als een Progeria-medicijn – via het endotheel aan alle organen afgegeven”, vermoedde Chesnut.

“Ik weet nog niet wat ik moet doen. Ik ben diep bedroefd en verdoofd tegelijk. Het maakt niet uit welk bewijs of hypothese wordt gepresenteerd – de band speelt door … ”

‘En het speelt een begrafenismars,’ concludeerde hij.

De alarmerende informatie zou een van de ontbrekende schakels kunnen zijn achter het mysterieuze fenomeen van mensen die plotseling en onverwacht sterven.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.