Bevrijding van bedrog- conferentie rond 9/11

Bevrijding van bedrog- conferentie rond 9/11

Op 11 september a.s. spreken mensen zoals George van Houts, Karel van Wolferen, Wilco Valk, William Engdahl en Catherine Austin-Fitts (de laatste twee zijn nog niet bevestigd) op de bijeenkomst bevrijding van bedrog in Driebergen. De conferentie rond 9/11/2001 is georganiseerd door de Vereniging Vrije Journalisten en Stichting 11 september.

Waarom is de gebeurtenis van begin deze eeuw nu nog relevant? De buitenlandse troepen hebben Afghanistan na een mensenlevens- en geldverslindende oorlog net verlaten na de inval in het land zo’n twintig jaar geleden. Directe aanleiding was een vermeende terroristische aanval op de Verenigde Staten met behulp van gekaapte passagiersvliegtuigen. Zo staat het in de geschiedenisboeken, en de focus op terrorisme is nog altijd gemeengoed, zoals ook uit dit artikel van radio1 blijkt.

Maar: er is “geen enkel bewijs is dat Afghanistan achter 9/11 zat.” Was getekend Stan van Houcke twee jaar geleden (na drie minuten) in een Weltschmerz-gesprek met Kees van der Pijl en George van Houts. Laatstgenoemde reageerde met: “Nee, dat was duidelijk een frame. Bekijk hier het gesprek nog eens terug.”

Wie aan het vraagstuk van 9/11 begint, stuit op veel meer verbanden. Vanzelfsprekend komt de technische en strategische analyse van de ineenstorting van de torens in New York twee decennia geleden aan bod op de conferentie, maar het onderwerp wordt veel breder getrokken naar de war on terror, false flag operations, de rol van de media en het verband met het huidige coronanarratief.

 

Foto uit 2006 van drie hoofdrolspelers ten tijde van 9/11: minister van defensie Donald Rumsfeld, president George W. Bush en vice-president Dick Cheney.

Een beter inzicht in 9/11 komt de algemene ontwikkeling en bewust burgerschap ten goede. Voor 25 euro mag je erbij zijn – wees er snel bij!- , en voor een tientje minder als student of scholier. Het boek “9/11 is gewoon een complot” van Coen Vermeeren (de auteur wordt hieronder afgebeeld) is bij de prijs inbegrepen.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.