Biden-administratie deelt ‘black resistance’-flyers uit aan grenspatrouille-agenten

Biden-administratie deelt ‘black resistance’-flyers uit aan grenspatrouille-agenten

Grenspatrouilleagenten reageerden woedend nadat de Biden-regering ‘willekeurige folders’ had verspreid met de titel ‘Zwart verzet’ en ‘Diversiteit en inclusie’-evenementen had georganiseerd terwijl de zuidelijke grens wijd open bleef.

The Washington Free Beacon meldt dat de flyers werden verspreid onder de Customs and Border Protection Agency, met een woordwolk van namen en zinnen, waaronder #BlackPower, #BlackLivesMatter, George Floyd, Maxine Waters en Colin Kaepernick.

De poster bevat ook algemene termen als ‘Jazz’ en ‘Hip Hop’:

De reden voor de flyers is ‘Black History Month’.

Een agent van de grenspatrouille vertelde de Beacon: “BLM haat ons, net als Maxine Waters”, eraan toevoegend: “Kaepernick haat ons. Ze zijn anti-politie”.

Ook het CBP heeft ‘Black Resistance’-gebeurtenissen waargenomen.

De BLM-beweging richt zich al lang met woede op grenspatrouilleagenten. Na het volledig neppe en gekunstelde ‘zweepincident’ gaf BLM een verklaring af waarin werd beweerd dat het CBP “net als andere wetshandhavingsinstanties geworteld is in blanke suprematie en een geschiedenis van slavenvangen”, eraan toevoegend: “Als we #DefundThePolice zeggen, bedoelen we alle de politie, inclusief de Amerikaanse douane en grensbescherming (CBP), die demonstreren dat ze slaven vangen, en Haïtiaanse asielzoekers slaan met zwepen.”

De ‘zwepen’ waren de regels die de agenten gebruikten om hun paarden onder controle te houden, en de agenten probeerden te voorkomen dat Haïtiaanse migranten illegaal het land binnenkwamen en vluchtten. Ze werden allemaal vrijgesproken, van elk vergrijp.

“Dit is gewoon weer een poging van een federaal agentschap om te laten zien hoe woke het is”, vertelde een andere agent van de grenspolitie aan Townhall, eraan toevoegend: “Degene die dit heeft gemaakt, is ook verantwoordelijk voor het reageren op FOIA-verzoeken, dus ik heb liever dat ze geen tijd besteden aan het maken van flyers. Werk er in plaats daarvan aan om geen zes maanden nodig te hebben om op een FOIA-verzoek te reageren.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.