Biden dement? Sms’jes tussen Hunter Biden en zijn psychiater zeggen van wel

Biden dement? Sms’jes tussen Hunter Biden en zijn psychiater zeggen van wel

Meer dan 800 pagina’s aan sms-correspondentie tussen Hunter Biden en zijn fmr. psychiater Keith Ablow laten zien dat de zoon van de president zou weten dat zijn vader dementie heeft (National File).

Op de middag van 2 januari 2019 had Hunter Biden het via SMS-uitwisseling met zijn psychiater over de mogelijke presidentiële run van Hunters vader, Joe. Ablow verklaarde tijdens deze berichtwisseling dat Joe het “enige antwoord” voor het land was.

Nadat Hunter grapjes had gemaakt over een eerdere verklaring van een verslaggever dat Joe “niets meer dan het lege vat” was voor de ideeën van anderen, reageerde Ablow hierop als volgt:

“Elke man die kan zegevieren over dementie is een reus. Bedenk wat hij zou kunnen doen voor het noodzakelijke herstel van onze natie.’, sms’te hij, terwijl hij verwees naar de mogelijkheid dat de oudere Biden dementie had, een bewering die Ablow zelf in 2012 deed.

In plaats van het oneens te zijn met Ablow, leek Hunter te erkennen dat zijn vader dementie had en zei hij dat Ablow “een klootzak” was, maar dat hij “hardop moest lachen” om zijn uitspraak. Ablow bleef zichzelf en zijn eerdere, publiekelijke, discussie belachelijk maken en voegde hier aan toe dat “hij ons misschien kan helpen herinneren wat wij als het volk zouden moeten zijn, aangezien hij nu zijn adres kan onthouden.'”

Joe’s potentiële dementie kwam een ​​maand later ter sprake in een serieuzere sms-uitwisseling tussen Hunter en Ablow op de avond van 6 februari 2019. Hunter besprak met Ablow een idee voor een podcast dat uiteindelijk nooit werkelijkheid is geworden, getiteld “The Hurt Makes it Beautiful’, waar de gasten ‘opmerkelijke mensen zouden zijn die praten over de trauma’s die ze in hun leven hebben doorstaan’. Hunter wilde de podcast graag omzetten in een boek en vervolgens in een HBO-tv-serie.

Wanneer Hunter voorstelde dat Joe de eerste gast zou kunnen zijn, sprak Ablow zijn zorgen uit. “Herinnert hij zich details, met de dementie en zo?” vroeg Ablow, hetgeen meer oprechte bezorgdheid leek te zijn dan het vorige grapje uit de sms-uitwisseling in januari.

“Tegenwoordig niet veel, maar aangezien het toch allemaal nepnieuws is, zie ik het probleem niet”, antwoordde Hunter. Het is onduidelijk of Hunter gewoon leunde op de geruchten dat Biden dementie had, of de waarheid sprak.

National File onthulde eerder al een grillige sms-uitwisseling tussen Joe Biden en Hunter Biden op 24 februari 2019, waaruit bleek dat Hunter zijn vader vertelde dat als hij in 2020 niet niet kandidaat zou stellen voor de presidentsverkiezingen, Hunter “nooit een kans op verlossing’ heeft met zijn reputatie als ‘verslaafde die niet te vertrouwen is’.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.