Bill Gates organiseert weer Reddit AMA, wordt opnieuw overspoeld met vragen over Epstein-connectie

Bill Gates organiseert weer Reddit AMA, wordt opnieuw overspoeld met vragen over Epstein-connectie

Mede-oprichter van Microsoft en miljardair vaccinfanaat Bill Gates wordt opnieuw ondervraagd over zijn omgang met de in ongenade gevallen pedofiel en  mensenhandelaar Jeffrey Epstein op zijn 11e Reddit “vraag me alles” post.

Gates, een van de rijkste mannen ter wereld, nodigt mensen jaarlijks uit op Reddit om hem vragen te stellen, volgens de geschiedenis van zijn gebruikersaccount.

“Ik heb onlangs vernomen dat ik dit jaar grootvader ga worden en heb wat tijd besteed aan het nadenken over wat belangrijk is als we 2023 tegemoet gaan. Vraag gerust waar ik enthousiast over ben in het komende jaar, ons werk bij de stichting , of iets anders’, schreef Gates in zijn Reddit-bericht.

Nog geen 30 minuten na het begin van het evenement werd Gates meteen overspoeld met vragen over zijn relatie met Epstein, evenals zijn wijdverbreide verwerving van Amerikaanse landbouwgrond.

“Hoe zit het met je vriendschap met Epstein? Waarom heb je tijd doorgebracht met deze man? schreef gebruiker kinglinusthefirst.

“Hé Bill, wat deed je op dat eiland met Epstein?” vroeg gebruiker StinkyLettuce aan Gates.

“Kun je openhartig zijn over je relatie met Epstein? Ik heb naar je antwoorden geluisterd en niets uit je woorden en lichaamstaal heeft me ervan overtuigd dat je een perifere relatie met deze man had,” voegde UserNameTaken_KitSen toe.

Op het moment van schrijven heeft Gates nog geen vragen over Epstein beantwoord.

Toen gebruiker bortodeeto hem echter vroeg naar zijn aankoop van Amerikaanse landbouwgrond, bagatelliseerde Gates hoeveel hij bezit en ontkende hij deel uit te maken van een ‘groots plan’.

“Waarom koopt u zoveel landbouwgrond op, denkt u dat dit een probleem is met de rijkdom van miljardairs en hoeveel u onevenredig kunt verwerven?” schreef de Reddit-gebruiker.

“Ik bezit minder dan 1/4000 van de landbouwgrond in de VS. Ik heb in deze boerderijen geïnvesteerd om ze productiever te maken en meer banen te creëren. Er is geen groots plan bij betrokken – in feite worden al deze beslissingen genomen door een professioneel investeringsteam”, antwoordde Gates.

“In termen van de zeer rijken denk ik dat ze veel meer belasting zouden moeten betalen en dat ze hun rijkdom in de loop van de tijd zouden moeten weggeven. Het geeft me veel voldoening en het is mijn fulltime baan”, voegde de miljardair eraan toe.

Valiant News berichtte in mei 2022 over een afzonderlijk geval waarin de mede-oprichter van Microsoft onder druk werd gezet op zijn banden met Epstein en een antwoord gaf dat niet goed viel bij gebruikers.

“Hoe was het eiland van Epstein [sic]?” vroeg Zestyclose-Result-87. “Wat deed je daar?” Gates antwoordde dat hij nog nooit een van zijn eilanden had bezocht. “Ik heb wel vergaderingen gehad waar de financiering van Global Health werd besproken”, zei hij. “Achteraf spijt het me dat ik hem heb ontmoet.”

Toen Gates op “PBS NewsHour” werd ondervraagd over het feit dat hij “een aantal ontmoetingen had gehad” met Epstein nadat hij “schuldig was bevonden aan het vragen om prostitutie van minderjarigen”, kronkelde Gates en antwoordde zenuwachtig: “Weet je, ik heb met hem gegeten”, terwijl hij met zijn vingers draaide.

“Ik heb er spijt van dat ik dat heb gedaan”, zei Gates. “Hij had relaties met mensen waarvan hij zei dat ze zich zouden inzetten voor de wereldwijde gezondheid, waar ik in geïnteresseerd ben …”

Gates probeerde schijnbaar zijn relatie met Epstein te rechtvaardigen omdat “lang niet genoeg filantropie in die richting gaat”.

“Die ontmoetingen waren een vergissing. Ze resulteerden niet in wat hij beweerde en ik heb ze afgekapt, ‘zei Gates zenuwachtig.

Eerder werd beweerd dat Gates zijn vriendschap met Epstein handhaafde omdat hij ervan overtuigd was dat de miljardair hem zou helpen een Nobelprijs te ontvangen.

Toen hem werd gevraagd of Gates enige lessen had geleerd over het herhaaldelijk aansluiten bij een productieve, rijke en machtige leider van mensenhandel, antwoordde Gates: “Nou, hij is dood dus …”

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.