Bizare video toont drag-event met stripteases voor baby’s

Bizare video toont drag-event met stripteases voor baby’s

Een verontrustende video uit het Verenigd Koninkrijk toont mannen gekleed in drag-outfits die onzedelijke en suggestieve handelingen uitvoeren in het bijzijn van kinderen voor een “leeftijdsgeschikt” drag-evenement dat specifiek op baby’s is gericht.

De Britse omroep Dominique Samuels heeft woensdag een video vrijgegeven die ze had ontvangen van het controversiële evenement dat volgens haar was georganiseerd door Caba Baba Rave, een Londens cabaretgezelschap dat zich richt op baby’s.

De video toont een volwassen man in leren naaldhaklaarzen die optreedt aan een zijden lint in de lucht, en een man met een zwarte string en stripperhakken die ondersteboven op een stoel balanceert, waardoor zijn ‘bobbel’ zichtbaar wordt, terwijl kinderen en hun ouders op de grond zitten en toekijken.

Het “Magical Storytelling”-evenement dat vorige week in de Honor Oak Pub in Lewisham werd gehouden, lokte protesten uit die resulteerden in verschillende arrestaties.

De video is sinds het uploaden meer dan 1 miljoen keer bekeken.

De website van Caba Baba Rave beweert dat het bedrijf “show-stopping cabaret biedt afgewisseld met boeiende baby-zintuiglijke momenten.”

“We wilden het type evenement creëren waar we zelf als moeders naartoe zouden willen gaan. Je kunt maar zo vaak naar de f**king Wheels on the Bus luisteren”, aldus artiesten Lizzie en Gemma. “We wilden ouders de ervaring geven van een ‘groot Londens avondje uit’.

De Honor Oak Pub legde een verklaring af waarin stond dat het in strings geklede drag-evenement ‘geschikt was voor die leeftijd’.

“Het is ons ter ore gekomen dat er mogelijk een misverstand bestaat over het evenement.

“We wilden jullie allemaal geruststellen dat ons populaire Magical Storytelling-evenement geschikt is voor de leeftijd en niet anders is dan wat gezinnen samen in een theater zullen zien en ervaren.

“Dit evenement is een gelegenheid voor families en vrienden om samen te komen en te luisteren naar het voorlezen van een verhalenboek en plezier te hebben.

“Het belangrijkste voor ons is dat iedereen veilig en gelukkig is als ze hier zijn.”

Bekijk hier de volledige analyse van Dominique Samuels betreffende het evenement.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.