Breaking! Pfizer-rapport dat pas over 75 jaar zou vrijkomen: ‘Je schrikt je dood!’

Breaking! Pfizer-rapport dat pas over 75 jaar zou vrijkomen: ‘Je schrikt je dood!’

In een nauwkeurig door Pfizer opgesteld rapport staan feiten en cijfers over de, nu dus terecht, omstreden Covid-19-vaccinaties waar zelfs de grootste ‘complotgekkies’ van zouden schrikken. Het rapport, dat eigenlijk pas over 75 jaar geopenbaard zou worden, is nu onder grote druk vrijgekomen.

Even een paar cijfers uit het rapport: Van de eerste 45.000 duizenden gevaccineerde mensen, ervaarden 42.000 bijwerkingen in de eerste 3 maanden. Waarvan 11.361 nog niet hersteld zijn binnen die 3 maanden. In deze eerste 3 maanden zijn er 1223 overleden: dat is 2,19 procent dat dood ging direct door en na het ontvangen van het ‘vaccin’, bewezen en gedocumenteerd door Pfizer zelf.

Ton Koenderink besprak, duidelijk aangedaan door de inhoud, het rapport in de gemeenteraad van Haaksbergen en stelde de vraag die iedereen zou moeten stellen: ‘Schrikken we dan niet? Gaan we niet nadenken van, wat is hier aan de hand? Laten we ons nog steeds, zogenaamd, vaccineren met dit? Zijn we hiermee akkoord, dat dit allemaal gebeurt?!’

Ook haalt Koenderink in zijn toespraak aan wat vorige maand al op pijnlijke wijze bekend werd gemaakt door, wederom, Pfizer zelf: het middel is nooit getest op (het stoppen of beperken van) transmissie van het virus. ‘Maar je doet het voor je opa en oma!’

‘Er is keihard gelogen in Nederland, gelogen door de vorige minister van Volksgezondheid en gelogen door de huidige minister van Volksgezondheid!

Bekijk zijn volledige toespraak hieronder en download het rapport onderaan de pagina.

Hoe lang accepteren we dit nog?

Download HIER het rapport.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.