BREAKING! Pfizer pushte prik voor zwangere vrouwen, maar wist van ernstige risico’s – rapport

BREAKING! Pfizer pushte prik voor zwangere vrouwen, maar wist van ernstige risico’s – rapport

Pfizer en de Food and Drug Administration (FDA) wisten begin 2021 al dat het mRNA COVID-vaccin van Pfizer resulteerde in vreselijke schade aan foetussen en baby’s, volgens de eigen klinische onderzoeksdocumenten van het farmaceutische bedrijf.

Het 8 pagina’s tellende rapport dat vorige week door de FDA op bevel van de rechtbank werd gepubliceerd, getiteld “Pregnancy and Lactation Cumulative Review”, beschrijft een onderzoek uit 2021 waaruit bleek dat maar liefst 54% van de aanstaande moeders een reeks ongunstige en zelfs ernstige reacties ondervond na ontvangst van Pfizer’s COVID-mRNA-injectie.

21% van de vrouwen die bijwerkingen ondervonden, leed aan spontane abortussen, en 6 van de 248 vrouwen met bijwerkingen hadden volgens de gegevens te maken met voortijdige bevallingen of overlijden van pasgeborenen.

Maar het wordt erger. Het rapport toont ook aan dat met mRNA-vaccin besmette moedermelk schade toebracht aan zogende baby’s.

Uit de proefgegevens (p. 6-7) blijkt dat 19% (41/215) van de baby’s in de proef van Pfizer die via de moedermelk aan het COVID-mRNA-vaccin werden blootgesteld, last had van 48 verschillende soorten bijwerkingen, waaronder braken en slapeloosheid, lethargie, pijn en huiduitslag.

Pfizer sluit de proef af met de volgende samenvatting:

“De hierboven besproken gevallen zijn indicatief voor wat er in de Pfizer-veiligheidsdatabase staat vanaf 28 februari 2021. De sponsor (Pfizer/BioNTech) zal alle zwangerschapsblootstellings- en lactatiegevallen blijven volgen en rapporteren. Het is belangrijk op te merken dat de veiligheidsdatabase bedoeld is voor het genereren van hypothesen en niet voor het testen van hypothesen.

De resultaten van de klinische proef werden op 20 april 2021 goedgekeurd door een medewerker van Pfizer.

Slechts enkele dagen later, op 23 april 2021, hield CDC-directeur Dr. Rochelle Walensky een persconferentie in het Witte Huis waar ze zwangere vrouwen aanbeval zich te laten vaccineren.

“Volgens de CDC is er geen bewijs dat COVID-19-vaccinatie problemen veroorzaakt bij de zwangerschap, inclusief de ontwikkeling van de placenta, en dat zwangere mensen na vaccinatie dezelfde bijwerkingen ervaren als degenen die niet zwanger zijn”, meldde VeryWell Health in mei 2021.

In de maanden die volgden voerden de CDC en de FDA ondanks de gruwelijke resultaten die de gegevens lieten zien een agressieve campagne om zwangere vrouwen in de VS te injecteren.

Zullen deze agentschappen en Pfizer ter verantwoording worden geroepen voor het pushen van de experimentele mRNA-injecties bij zwangere vrouwen, nu blijkt dat ze de ernstige gezondheidsrisico’s heel goed kennen?

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.