Breaking video! Roemeens parlementslid beweert dat aardbeving in Turkije opzettelijke waarschuwing is om zich aan globalistische agenda te houden

Breaking video! Roemeens parlementslid beweert dat aardbeving in Turkije opzettelijke waarschuwing is om zich aan globalistische agenda te houden

Een Roemeens parlementslid uitte een buitengewone beschuldiging tegen het Westen, waar zij beweerde dat het Westen opzettelijk de enorme aardbeving in Turkije veroorzaakte als een waarschuwing om niet af te wijken van de globalistische agenda.

Senator Diana Șoșoacă van de SOS Romania Political Party maakte eerder vorige week gepassioneerde opmerkingen en beweerde dat dezelfde belangen achter de experimentele COVID-prikken en de oorlog in Oekraïne ook verantwoordelijk waren voor de recente verwoestende aardbeving in Turkije.

“Drie jaar lang hebben we een echte campagne van massamoord over de hele wereld meegemaakt, hetzij door vermeende pandemieën, hetzij door de dringende noodzaak om niet-geteste vaccins te injecteren die mensen doden”, begon Șoșoacă.

Șoșoacă beweerde dat Amerikaanse “geologische wapens” de aardbeving met een kracht van 7,8 op de schaal van Richter in Turkije en Syrië veroorzaakten, waarbij meer dan 40.000 mensen om het leven kwamen.

“Of door oorlogen die de wereldbevolking verminderen, maar de internationale politiek herschikken, machtspolen opnieuw uitlijnen en grenzen wijzigen. We zijn getuige geweest van de productie van aardbevingen op commando, wat eigenlijk een aanval op Turkije is door de grootste ter wereld die er niet van gediend was om door Recep Tayyip Erdoğan, de president van Turkije, buiten spel te worden gezet.

Șoșoacă voerde aan dat de NAVO “diep verontrust” was door de poging van Turkije om te bemiddelen in het conflict in Oekraïne, te voorkomen dat Zweden toetrad tot de NAVO en Erdoğan’s afwijzing van de oprichter van het World Economic Forum, Klaus Schwab.

“Maar niemand had gedacht dat er mensen zouden moeten sterven, zoveel mensen, en op zo’n verschrikkelijke manier. En het is slechts een waarschuwing, want het was niet het meest bevolkte gebied van Turkije”, zei ze.

Ze benadrukte ook hoe “24 uur voor de aardbeving 10 landen hun ambassadeurs uit Turkije terugtrokken.”

“Het is heel duidelijk dat president Erdogan werd gestraft voor zijn moed, waardigheid en eer en voor zijn nauwe band met de Russische Federatie, in feite een positie van neutraliteit en bemiddeling voor vrede”, zei ze. “Bovendien is het wenselijk om de aandacht van mensen af ​​te leiden van Oekraïne, waar vertegenwoordigers van veel landen zich al begonnen te verzetten tegen het despotisme en de bevelen van president Zelensky, alsof hij de wereld regeert en iemand verplicht is wapens te sturen en deel te nemen in zijn oorlog, – in een oorlog waar hij zijn eigen volk heeft opgeofferd en zijn hele land heeft vernietigd.”

Het is noemenswaardig dat een decennium eerder de islamitische geleerde Hamza Yusuf waarschuwde dat Turkije ook zou worden gestraft door westerse belangen voor het ‘losbreken van het schulddienstbaarheidssysteem’ van het Internationaal Monetair Fonds, zoals schuldenvrije landen als Libië is overkomen.

Lees hieronder het volledige, naar Nederlands vertaalde transcript van de toespraak van Șoșoacă:

Beste mede-senatoren,

Drie jaar lang hebben we een echte campagne van massamoord wereldwijd meegemaakt, hetzij door vermeende pandemieën en de dreigende noodzaak om niet-geteste vaccins te injecteren die mensen doden, hetzij door oorlogen die de wereldbevolking verminderen, maar de internationale politiek herschikken, machtspolen opnieuw op één lijn brengen en grenzen aan te passen. We zijn getuige geweest van de productie van aardbevingen op commando, wat in feite een aanval op Turkije is door de grootste ter wereld die er totaal niet van gediend was om door Recep Tayyip Erdoğan, de president van Turkije, buiten spel te worden gezet.

Bovendien stoorde zijn positie van neutraliteit en bemiddelaar in de Oekraïens-Russische oorlog hen diep, vooral omdat Turkije de tweede grootmacht is vanuit militair oogpunt binnen de NAVO. Zijn standpunt om de toetreding van Zweden tot de NAVO te blokkeren, zijn toespraak in Davos, evenals het gebaar om midden in de persconferentie te vertrekken en Schwab uit te dagen, bleven niet zonder weerklank in de koude wereld van wereldleiders. Maar niemand dacht dat er mensen zouden moeten sterven, zoveel mensen, en op zo’n verschrikkelijke manier. En het is slechts een waarschuwing, want het was niet het meest bevolkte gebied van Turkije.

150 naschokken van een verwoestende aardbeving, de tweede groter dan de eerste, zonder het bestaan ​​van een epicentrum, het gebied wordt kunstmatig gestimuleerd, geologische wapens bestaan ​​al heel lang, deze worden tot nu toe gebruikt zonder al te veel slachtoffers te maken, waarschijnlijk voor experimenten. Nu is het in de praktijk gebracht. Als we goed naar de kaart van Turkije kijken, zullen we zien dat deze wordt doorkruist door gas- en oliepijpleidingen, wat eigenlijk een van de doelen is: de vernietiging hiervan. Maar 10 seconden voordat de zogenaamde aardbeving plaatsvond, sloten de Turken deze pijpleidingen af. Bovendien vertrokken 24 uur voor de aardbeving uit 10 landen ambassadeurs uit Turkije om terug te keren naar hun land van herkomst. Vijf dagen voordat het gebeurde, gaf het Roemeense ministerie van Buitenlandse Zaken een reiswaarschuwing af voor Roemeense burgers in Turkije, hoewel er geen gevaar was, net als andere landen. Door mensen te doden dienden ze hun belangen. Op de kaarten die op alle televisiezenders te zien zijn, is te zien dat er geen epicentrum was, maar een lijn met duizenden aardbevingen. De Turkse geheime diensten onderzoeken een mogelijke „criminele interventie”, (lees een betrokkenheid van een andere staat bij het veroorzaken van de eerste aardbeving), wat later volgde als een kettingreactie na de destabilisatie van de tektonische platen in de regio.

Het is heel duidelijk dat president Erdogan werd gestraft voor zijn moed, waardigheid en eer en voor zijn nabijheid tot de Russische Federatie, in feite een positie van neutraliteit en bemiddeling voor vrede. Bovendien is het wenselijk om de aandacht van mensen af ​​te leiden van Oekraïne, waar vertegenwoordigers van veel landen al zijn begonnen zich te verzetten tegen het despotisme en de bevelen van president Zelensky, alsof hij de wereld regeert en iemand verplicht is wapens te sturen en deel te nemen aan zijn oorlog, in een oorlog waarin hij zijn eigen volk opofferde en zijn hele land vernietigde. Iedereen die van vrede spreekt, wordt aan de schandpaal genageld en van alle kanten aangevallen. Dit is wat er gebeurde in Roemenië toen ik het unieke initiatief “Neutraliteit voor Roemenië. De vrede uit Boekarest.” startte. Ze stormden allemaal op me af, hoewel ze nu, na een jaar oorlog, bijna allemaal alles zeggen wat ik vanaf het begin heb gezegd, en beweren dat ze nu de bedenkers van deze ideeën zijn. Plagiaat! Farizeeën! Judas!

Door jullie zijn er mensen gestorven en blijven ze sterven, jullie hebben allemaal je handen besmeurd met het bloed van miljoenen mensen die zijn vermoord voor de belangen van een paar gekken die de wereld willen regeren. Helaas hebben we op Roemeens leiderschapsniveau alleen incompetenten, idioten, plagiaatplegende dieven, rovers, criminelen, lafaards, verraders, en de lijst gaat maar door. Deze incompetenten, die door het buitenland zijn toegekend voor speciale verdiensten in hun steun, maar ten koste van Roemenië, proberen op dit moment Roemenië om te vormen van een neutrale, soevereine staat in een slaafse en offensieve staat, waardoor enkele grootmachten hun macht kunnen uitoefenen met oorlogszuchtige acties en om Roemenen in kanonnenvlees te veranderen ten behoeve van anderen. Judas, we stoppen je met elk risico en tegen elke prijs! Laat Roemenië soeverein en neutraal zijn! We zijn niet geïnteresseerd in iemands oorlogen. We hebben altijd onze natie en ons land verdedigd en we hebben niemand aangevallen. Je moet weten dat we altijd in het verliezende kamp zijn geweest, zelfs als het kamp won. Wij hebben altijd betaald. GENOEG! STOP HIER! ROEMENIË ZAL ZIJN NEUTRALITEIT BEHOUDEN, WAT JE ANDEREN BELOOOFDE, VERRADERS! WIJ HEBBEN DE VERPLICHTING OM GOEDE NABUURSRELATIES IN DE REGIO TE HOUDEN, WAT ANDEREN U VRAGEN! ALS JE ONZE VREDE NIET KAN VERDEDIGEN, EN JE HIERTOE NIET IN STAAT BENT, VERTREK DAN, OF WIJ ZULLEN JE PAKKEN! Het is me heel duidelijk dat op dit moment de dingen op internationaal niveau uit de hand zijn gelopen, de dwazen spelen God en ze denken dat ze het spel hebben gewonnen.

De schuldigen van dit alles zijn demente en psychopathische mensen die oorlogen en rampen veroorzaken met onconventionele wapens, en wij, mensen, zijn slechts nummers waar zij de macht over proberen te krijgen. Het is absoluut noodzakelijk dat alle naties, de volkeren van de wereld, samen opstaan, ontwaken uit het dagelijkse comfort en de zorgeloosheid, en net als in 1848 zullen we de strijd beginnen voor bevrijding van het juk van psychopaten, van krankzinnige mensen die ons geluk stelen en de mooie wereld waarin we leven afpakken. Daarom dring ik er bij u allen op aan die nog steeds in een wereld van God willen leven, en niet van Satan, ik dring er bij u op aan om op te staan ​​om te vechten, tot een wereldopstand om ons allemaal te bevrijden en om deze vijanden te vernietigen, omdat we ons op dit moment in LEGITIEME VERDEDIGING bevinden.

BLIJF MET JE POTEN VAN TURKIJE AF! BLIJF MET JE POTEN VAN ROEMENIË AF! BLIJF MET JE POTEN VAN GODS VOLK AF! WAARSCHUWING VOOR DE PSYCHOPATEN VAN DE WERELD: ALS JE WIL DAT MENSEN STERVEN, MOETEN JULLIE ZELF OOK VERDWIJNEN! HET IS ALLES OF NIETS! OOG OM OOG EN TAND OM TAND! DE WET VAN TALION!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.