Brecht Arnaert: “Eerbetoon aan Yannick Verdyck”

Brecht Arnaert: “Eerbetoon aan Yannick Verdyck”

Op zaterdag 28 januari 2023, in het Van der Valk Hotel te Gent, bracht Brecht Arnaert, hoofdredacteur van www.safecapital.eu, een eerbetoon aan Yannick Verdyck.

Voor wie het verhaal over Yannick Verdyck nog niet kent: exact 4 maanden eerder, op woensdag 28 september 2022 werd hij door de politie neergeschoten, op verdenking van terrorisme.

Nog geen vijf uur later werd Yannick voor een tweede keer vermoord. Dit maal door de pers, die zelfs niet de moeite deed om na te gaan wie Yannick Verdyck echt was.

Dat stoot Brecht tegen de borst, en niet in het minst omdat zelfs de Minister van Justitie, die voor onze veiligheid moet zorgen, tot op vandaag nog geen verantwoordelijkheid opnam.

Maar dat is niet alles. Arnaert schetst ook waarom Yannick onmogelijk een terroristische actie tegen de staat zou ondernemen: hij geloofde niet eens dat dat iets zou oplossen.

Yannick geloofde namelijk niet in politiek, en Brecht uit waarom: Yannick was veel te bewust over het feit dat de staat finaal gewoon een uitvinding van de Centrale Bankiers is.

Yannick wou alleen maar papa worden. Dat kan nu niet meer, maar wij gaan ervoor zorgen dat hij de vader wordt van een hele beweging aan burgers die zich niet meer laten doen.

Noot: Deze lezing werd gedaan in het kader van www.safecapital.eu, het nieuwe platform van Brecht Arnaert dat als doelstelling heeft om zoveel mogelijk bewuste beleggers te verzamelen.

De eerste editie van het Safecapital Magazine verschijnt op vrijdag 3 maart 2023, maar de verkoop start al op maandag 13 februari 2023. Tijdens die twee weken geldt er een speciale startactie.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.