Britse cardioloog Malhotra roept op tot opschorten en onderzoeken van mRNA vaccinaties

Britse cardioloog Malhotra roept op tot opschorten en onderzoeken van mRNA vaccinaties

Driehonderd mensen uit Canberra kwamen deze week bijeen om te luisteren naar de Britse cardioloog, Dr. Aseem Malhotra, die oproept tot de opschorting van mRNA-injecties in afwachting van een onderzoek naar opkomend bewijs van schade.

Een onafhankelijke heranalyse van de oorspronkelijke klinische proefgegevens van Pfizer en Moderna, uitgevoerd door enkele van ’s werelds topmedische wetenschappers en vorig jaar gepubliceerd, toonde aan dat patiënten eerder ernstige schade door het vaccin lijden – ziekenhuisopname, invaliditeit of een levensveranderende gebeurtenis – dan dat ze met Covid worden opgenomen in het ziekenhuis. Voor Dr. Malhotra is de verschrikkelijke conclusie onvermijdelijk: “deze vaccinaties hadden nooit goedgekeurd mogen worden voor gebruik bij mensen”.

In 2021 gebeurden er verschillende dingen die Dr. Malhotra ertoe aanzetten zijn mening te heroverwegen. Tegen oktober had Dr. Malhotra een heel andere boodschap voor het Britse publiek. In een interview dat viraal ging, vertelde hij het publiek van GB News dat er voldoende signalen van mogelijke schade waren om de vaccinatie op te schorten, in afwachting van een officieel onderzoek.

Dr. Malhotra’s kritiek op de overmacht van Big Pharma en de tekortkomingen van nationale regelgevers in het licht van de Covid-19 pandemie is sterk. Hij wijst op problemen zoals het feit dat veel nationale regelgevende instanties financieel afhankelijk zijn van de farmaceutische industrie, wat hun onafhankelijkheid kan belemmeren.

In 2022 publiceerde hij een tweedelig peer-reviewed artikel getiteld “Het genezen van de pandemie van desinformatie over COVID-19 mRNA-vaccins door echte op bewijs gebaseerde geneeskunde”. Deze papers vertellen het verhaal van “hoe we het zo verkeerd hebben gekregen”.

Dr. Malhotra geeft toe dat het spreken van de waarheid moed vergt, maar is van mening dat hoe langer de autoriteiten zwijgen, des te meer mensen zullen lijden. Hij geeft toe dat het vertrouwen van het publiek in de medische beroepsgroep zal worden geschaad door deze onthullingen en dat het vele jaren zal duren om dat vertrouwen te herstellen.

In Australië wordt Dr. Malhotra ondersteund door de Australian Medical Professional Society (AMPS), een vereniging opgericht om artsen te steunen wiens banen en/of professionele licenties werden bedreigd omdat ze ethische bezwaren hadden tegen lockdowns, maskers en vaccinatiemandaten. Online tickets voor het laatste evenement in Perth zullen binnenkort beschikbaar zijn op de AMPS-website.

Lees hier het origineel.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.