Bryson “Let’s go Brandon” Gray stort zich op inval Mar-a-Lago (video)

Bryson “Let’s go Brandon” Gray stort zich op inval Mar-a-Lago (video)

In de VS gaat het over weinig anders meer: de inval van de FBI in Mar-a-Lago, de villa van Donald Trump in Florida. Rapper Bryson Gray maakte naar aanleiding van de gebeurtenissen een track: “Now you see the ones protected by the system… they raided Trumps house why they ain’t raided Clintons’?”

Een gedeelte van de Amerikaanse bevolking vindt dat de zaak stinkt: federale diensten zouden worden ingezet voor politieke doeleinden van de Democraten. Hieronder de video waarin Gray de hypocrisie aan de kaak stelt die hij ziet in Amerika. Klassenjustitie, geopolitiek, woke-cultuur, Zelenski en inflatie. Dat en nog veel meer (Republikeinse/Trumpiaanse) grieven komen voorbij in onderstaande video van Gray en Tyson James.

Let’s go Brandon

Gray is een politieke rapper, zou men kunnen zeggen. Onlangs schreef hij bijvoorbeeld nog over Hunter Biden, de zoon van president Joe Biden. En wie weet het nog? Publiek die bij een Amerikaanse autorace ‘Fuck Joe Biden’ riepen, wat door een verslaggever werd ‘vertaald’ naar ‘Let’s go Brandon’; de memes, de t-shirts, de bumperstickers die erop volgden?

Ook in oktober 2021 klom Bryson Gray in de pen naar aanleiding van de actualiteit: “Let’s go Brandon, when you start questions they start banning,” zei hij destijds, verwijzend naar de censuur in de media. YouTube bewees al snel zijn gelijk door zijn video te verwijderen. Inmiddels staat het er weer op. Zie hieronder de video.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.