Cardioloog: Hoe het spike-eiwit uit uw lichaam te krijgen na vaccinatie

Cardioloog: Hoe het spike-eiwit uit uw lichaam te krijgen na vaccinatie

  • 28/02/2023

Wat kunt u doen om de schade van covid-19 vaccins te beperken? Deze vraag wordt cardioloog en internist Peter McCullough maar al te vaak gesteld.

Veel mensen zijn in 2021 ten minste één of twee keer gevaccineerd en hebben daarna last gekregen van bijwerkingen. Hoe meer vaccinaties u krijgt, hoe meer bijwerkingen er optreden en hoe groter de risico’s, zegt McCullough in gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson, schrijft Uncutnews.

Hij drong er bij mensen op aan om zich niet meer te laten vaccineren. Hij raadde mensen ook aan waakzaam te zijn, omdat sommige complicaties gemakkelijk te behandelen zijn, als je er op tijd bij bent.

Een voorbeeld: u stapt in een vliegtuig en na de landing is uw been gezwollen door een bloedstolsel. Studies hebben aangetoond dat 11 procent van de bloedstolsels in de benen, van de enkel tot de heup, fataal zijn, aldus McCullough. Hij noemde ook hartproblemen die kunnen optreden na vaccinatie.

Hem wordt ook vaak gevraagd hoe te ‘ontgiften’ na een covid-vaccinatie, ofwel: hoe je het uit het lichaam kan krijgen. De cardioloog verwees naar nattokinase, een enzym uit sojabonen. Uit preklinische studies blijkt dat dit enzym het spike-eiwit zou afbreken. McCullough wees erop dat het een veilig supplement is.

Zie onderstaande video voor zijn uitleg.

Disclaimer: Wij bij Weltschmerz zijn geen virologen, wel zijn wij een platform dat informatie deelt die niet wijdverspreid is binnen de reguliere media. Wij dragen onze lezers en kijkers te alle tijde op zelf een oordeel of conclusie te trekken betreffende hetgeen wij delen.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.