Cardioloog vraagt: waarom wordt COVID-prik niet teruggeroepen na risico op bijwerkingen van 1 op 800?

Cardioloog vraagt: waarom wordt COVID-prik niet teruggeroepen na risico op bijwerkingen van 1 op 800?

De COVID-prikken, die een bijwerkingspercentage hebben van ongeveer 1 op 800, zijn nog steeds op de markt ondanks dat eerdere vaccins met veel lagere percentages betreffende gezondheidsproblemen werden teruggeroepen, merkte de Britse cardioloog Dr. Aseem Malhotra op.

In een opgedoken clip uit oktober 2022 die op sociale media circuleert, sloot Malhotra zich aan bij GB News om de vraag te stellen: waarom is de COVID-prik nog steeds op de markt ondanks dat er veel meer bijwerkingen zijn dan bij eerdere vaccins? Bekijk onderaan de pagina het volledige interview.

“We moeten mensen zoals Chris Whitty, Chief Medical Officer van Engeland, en de MHRA [Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency] vragen waarom, terwijl we een percentage ernstige bijwerkingen hebben, dat waarschijnlijk in het bereik van ten minste 1 op 800 ligt. tot 1 op 1.000, het vaccin niet wordt teruggetrokken?” zei hij.

“Het Mexicaanse griepvaccin werd in 1976 stopgezet omdat het het Guillain-Barré-syndroom veroorzaakte bij 1 op de 100.000”, vervolgde hij. “Het vaccin tegen het rotavirus werd in 1999 stopgezet omdat het bij 1 op de 10.000 een vorm van darmobstructie veroorzaakte.”

“We hebben het nu over ernstige bijwerkingen van 1 op 800,” voegde hij eraan toe.

Malhotra is sindsdien in onder andere Fox News verschenen om de farmaceutische bedrijven die de experimentele COVID-injectie hebben vervaardigd, op te roepen om patiënten te compenseren die schade hebben opgelopen door de prik.

“We hebben te maken met een van de minst effectieve farmacologische interventies met het slechtste veiligheidsprofiel, die de meest winstgevende in de geschiedenis van de geneeskunde is geworden,” zei Dr. Malhotra.

“De boetes zouden zo hoog moeten zijn, dat farmaceutische bedrijven het risico lopen failliet te gaan en senior executives de gevangenis in moeten, wetende dat hun medische interventie schade zal aanrichten”, concludeerde hij.

Bekijk hier het volledige interview:

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.