China waarschuwt Musk te stoppen met het ‘pushen’ van Lab Leak-Oorsprong van COVID

China waarschuwt Musk te stoppen met het ‘pushen’ van Lab Leak-Oorsprong van COVID

De Chinese Communistische Partij heeft Elon Musk gewaarschuwd voor het delen van een recent rapport van de DOE waarin werd geconcludeerd dat de COVID-19-pandemie ontstond als gevolg van een ‘lek’ uit het laboratorium in Wuhan.

In het weekend bracht de Energy Department (DOE) een rapport uit waarin werd beweerd dat een laboratoriumlek verantwoordelijk was voor het begin van de pandemie, hoewel ze hun conclusies met “weinig vertrouwen” trokken.

Via zijn officiële spreekbuis The Global Times suggereerde Peking dat de zakelijke belangen van Musk in China zouden kunnen worden geschaad als hij dergelijke beweringen blijft versterken.

De krant suggereerde dat Musk “de pot van China aan het breken was” door hen de schuld te geven van de uitbraak van het virus.

Volgens CBNC-verslaggever Eunice Yoon is de uitdrukking “de pot breken” vergelijkbaar met “bijten in de hand die je voedt”.

De mogelijke gevolgen voor Musk, door het van streek maken van de Chinezen, kunnen aanzienlijk zijn, aangezien Tesla een “uitgestrekte fabriekscampus in Shanghai heeft en China de op één na grootste markt voor de fabrikant van elektrische voertuigen is”.

Ondertussen zei FBI-directeur Christopher Wray dat de oorsprong van COVID-19 “hoogstwaarschijnlijk een mogelijk laboratoriumincident” was.

Wray vertelde Bret Baier van Fox News dat Beijing heeft geprobeerd het onderzoek naar de kwestie te ondermijnen.

“Ik zal alleen de opmerking maken dat de Chinese regering, naar het mij lijkt, haar best heeft gedaan om te proberen het werk hier te dwarsbomen en te verdoezelen. Het werk dat we doen, het werk dat onze Amerikaanse regering en nauwe buitenlandse partners doen. En dat is jammer voor iedereen’, zei hij.

Zoals we in de onderstaande video benadrukken, werd de “toevallige” laboratoriumlektheorie ooit door de MSM en Big Tech geminacht als een gevaarlijke samenzweringstheorie, waarbij prominente mediaplatforms en individuen belachelijk werden gemaakt en werden verbannen omdat ze deze verspreidden.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.