Wetenschapper Alex Lyon: “Lichaamstaal Bill Gates is verdacht”

Wetenschapper Alex Lyon: “Lichaamstaal Bill Gates is verdacht”

De lichaamstaal van Bill Gates is verdacht. Dat vindt communicatiewetenschapper Alex Lyon. In een video op YouTube analyseert hij een interview van Judy Woodruff met de ex-topman van Microsoft voor het Amerikaanse televisiestation PBS.

Vorige maand interviewde Woodruff een van de meest invloedrijke mensen op het gebied van coronabeleid. Het gesprek met Gates gaat zoals verwacht: ze bespreken onder andere de productie van vaccins en de omslag naar ‘groene energie.’ Maar dan komt de vraag: “Je hebt Jeffrey Epstein een paar keer ontmoet. Toen je hem tien jaar geleden ontmoette, was hij veroordeeld in verband met het uitlokken van betaalde seks met minderjarigen. Wat wist je van hem in die tijd?”

Alex Lyon vindt dat Gates vanaf dat moment verdachte signalen afgeeft. Zijn lichaamstaal verandert, hij komt niet meer goed uit zijn woorden, herhaalt zichzelf, laat veel pauzes vallen en ontwijkt de vragen. Lyon geeft aan dat Gates bepaalde trekjes voor de bewuste vraag her en der al liet zien maar: “Nu laat hij een hele verzameling zien, allemaal tegelijkertijd. Als hij een pokerspeler was, zouden we zeggen dat hij zich in de kaart laat kijken.”

Bekijk het gehele interview van PBS hier en de video met communicatiedeskundige Alex Lyon hieronder.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.