‘Coronavaccins’ vernietigen goede bacteriën in darmen

‘Coronavaccins’ vernietigen goede bacteriën in darmen

Er komt steeds meer bewijs boven tafel dat de ‘coronavaccins’ als doel hebben om de mensheid uit te roeien, of in elk geval dit effect hebben. Naast alle al bekende gevolgen van deze spuiten, blijkt nu ook dat ze goede bacteriën in je lichaam slopen.

Bacteriën zijn eigenlijk net mensen, want je hebt goede bacteriën en je hebt slechte.

Slechte bacteriën kunnen ziektes veroorzaken. Maar goede bacteriën zijn juist essentieel om gezond te blijven. Zo zorgen de goede bacteriën in je darmen ervoor dat de slechte bacteriën geen plek meer hebben om te groeien. Slechte bacteriën zijn de bacteriën waar we ziek van kunnen worden en die er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat het eten bedorven raakt. Je wordt ziek als je grote hoeveelheden slechte bacteriën binnenkrijgt of als uw immuunsysteem niet goed functioneert. Natuurlijk is een goede hygiëne belangrijk om ons te beschermen tegen slechte bacteriën. Maar in de huidige maatschappij en met onze moderne leefwijze en eetgewoonten krijgen we (te) weinig goede bacteriën binnen.

Bifidobacterium en je darmen

Bifidobacterium bijvoorbeeld is een geslacht van grampositieve, strikt anaerobe, niet-sporenvormende, onbeweeglijke en staafvormige bacteriën.

Deze bacteriën komen van nature voor in de darmflora van mens en dier, meer bepaald in de dikke darm. Bij zuigelingen, die borstvoeding krijgen, maken de bifidobacteriën zelfs 95% uit van de totale darmflora.

Een ander belangrijk effect van bifidobacteriën is dat sommige soorten het immuunsysteem stimuleren.

Dr. Sabine Hazan

Een arts die is gespecialiseerd in bovenstaande materie is Dr. Sabine Hazan.

Zij ontdekte al vrij snel dat het ‘vaccineren’ het eigenlijke doel was van de ‘coronapandemie’ en ging daarom op onderzoek uit om te kijken wat voor effecten deze prikken hadden op zaken die binnen haar vakgebied vallen.

Ze vond ze een aantal dokters die bereid waren om mee te doen met een onderzoek. Alle deelnemers waren zelf dokters die zich lieten vaccineren, allen relatief jonge en gezonde mensen.

Dr. Hazan onderzocht de darmflora van deze mensen voor en na de ‘vaccinaties’ en kwam tot de ontdekking dat na de ‘vaccinatie’ zo goed als alle bifidobacteriën waren verdwenen.

Zo had iemand bijvoorbeeld voor de ‘coronavaccinaties’ wel een miljoen van die bacteriën en bleek dit aantal na een periode van 90 dagen tot nul gedaald te zijn.

Ook voerde ze onderzoeken uit bij pasgeboren baby’s van moeders die waren ‘gevaccineerd’. Het percentage bifidobacteriën bij baby’s zou ongeveer 95% van de darmflora moeten zijn, maar was ook dat in dit geval tot nul gereduceerd.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.