COVID-19 en de elite: Dr. Rima Laibow’s visie op de ware agenda

COVID-19 en de elite: Dr. Rima Laibow’s visie op de ware agenda

Dr. Rima Laibow onthult in The Alex Jones Show wat zij ‘de geheime geschiedenis van COVID’ noemt en wijst de globalisten aan als echte dader achter de bio-aanval om de mensheid te decimeren.

Sinds de ‘uitbraak van COVID-19’ heeft de wereld te maken gehad met een ongekende crisis die de manier waarop we leven, werken en communiceren heeft veranderd. De maatregelen hebben geleid tot talloze lockdowns, economische onzekerheid en persoonlijk leed.

Dr. Rima Laibow, een gerenommeerde arts en voorvechter van de natuurlijke gezondheidszorg, legt in onderstaand interview uit hoe COVID-19 onderdeel is van een groter plan van de globalistische elite om de bevolking van de wereld te decimeren en te controleren.

Volgens Laibow is het virus opzettelijk vrijgegeven als onderdeel van een langlopend plan van de globalistische elite om de bevolking van de wereld te verminderen en volledig onder haar controle te plaatsen. Ze beweert dat COVID-19 niet het eerste virus is dat opzettelijk is vrijgegeven om deze agenda te bevorderen, en dat het niet het laatste zal zijn.

Laibow is de zoveelste arts die beweert dat de vaccins niet bedoeld zijn om de bevolking te beschermen tegen een virus, maar een middel zijn om de bevolking te te manipuleren.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.