De documentaire “State of Control” (mededeling)

De documentaire “State of Control” (mededeling)

Belangrijke informatie over de CBDC/ID en onze bestaande vrijheden.

De tweede kamer stemt Woensdag 23-11-22 over de Central Bank Digital Currency en de digitale ID. Dit gaat ons leven volledig veranderen. De nieuwe documentaire “State of Control” geeft je een haarscherp en schokkend beeld van onze directe toekomst.

Over de documentaire;

De CBDC en digitale ID hebben net als een medaille twee kanten: enerzijds ‘het gebruiksgemak’ voor de burger en anderzijds maakt het volledige overheidscontrole mogelijk. Wat is nu de prijs die de burger moet betalen voor het gebruiksgemak?

De CBDC en het digitale paspoort maken het mogelijk om efficiënt met onze bestedingen om te gaan. Daarnaast blijkt uit nieuwe internationale wetgeving dat het doel van deze mogelijkheden vergaande gevolgen heeft voor onze privacy.

In de documentaire “State of Control” uiten internationale experts waaronder Edward Snowden, Arno Wellens, Annie Machon, Ken van Ierlant, Brett Scott en Catherine Austin Fitts hun ernstige zorgen en kritiek. De documentaire brengt de feiten en verschillende opinies bij elkaar, waardoor er een schokkend beeld ontstaat over onze toekomst. Een kraakhelder relaas waardoor je niet meer kunt ontkennen wat de daadwerkelijke plannen zijn.

Inmiddels is er internationaal zeer positief gereageerd op de trailer van deze docu. Wij verwachten dat deze docu wereldwijd enorme aandacht zal krijgen.

‘State of Control’ gaat op dinsdag 22-11-22, om 20:00 uur online in première. De docu is te zien op de website www.stateofcontrol.nl. Waardeer je deze docu, dan is een donatie zeer welkom om in de toekomst ook nieuwe producties mogelijk te maken.

‘State of Control’ is een Nederlands project en een internationale productie geworden met zowel Nederlands- als Engelstalige ondertiteling.

Over DebunkProductions.com;
De Documentaire ‘Gideon’ waar ik als regisseur bij betrokken was, bracht mij op het idee om naast mijn werk voor Café Weltschmerz ook producent te worden van documentaires. Ik voelde de noodzaak om in ca. 1,5 uur haarscherp een onderwerp in alle facetten, krachtig te kunnen belichten.

Om te voorkomen dat uw donaties voor iets anders besteed zouden worden dan bedoeld, heb ik DebunkProductions.com als een nieuwe entiteit opgericht, die haar documentaires zelfstandig gefinancierd moet krijgen. Dankzij enkele kapitaalkrachtige personen in de omgeving van Weltschmerz heb ik geld kunnen lenen voor een eerste (proef)project. Inmiddels is deze eerste eigen documentaire, ‘State of Control’ klaar. Kijk vanaf dinsdag 22-11 deze documentaire en deel hem met uw sociale- en professionele omgeving. U zult zich niet vervelen.

Met vriendelijke groet,
Max von Kreyfelt

P.S. de docu is inmiddels in première gegaan. Bekijk hem hier of via onderstaande link.

State Of Control (documentary)

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.