De massa immigratie heeft Nederland verwoest. Dat doet vreselijke pijn!

De massa immigratie heeft Nederland verwoest. Dat doet vreselijke pijn!

Door: Frits Bosch

Hoe kan het zijn dat de massa immigratie zo lang kan doorgaan terwijl de criminaliteit van allochtone groepen de spuigaten uitloopt?

Op die vraag heeft criminoloog dr. Hans Werdmölder een antwoord gegeven. In 2005 meldt hij dat het in ons land een taboe is om de criminaliteit onder allochtone jongeren aan de orde te stellen. De eerste onderzoekers op het gebied van etnische jeugdcriminaliteit, antropologen en sociologen, hadden het liever niet over hun crimineel gedrag. Criminologie is een wetenschap van verhulling. Op grond van politieke correctheid hebben wetenschappers gegevens over criminaliteit van allochtonen jarenlang onder de pet gehouden. Een partij als DENK negeert dat voortdurend en roept frequent “discriminatie.” Werdmölder verwijt wetenschappers ‘ontkennen, negeren en wegkijken’. Dat doen ze nog steeds. Dat is nadelig voor ons land want ook politici blijven wegkijken en geen nota nemen van onderzoek. Mark Rutte is kampioen wegkijken. Al decennia laten politici op dit vlak gods water over gods akker lopen tot in het absurde. Het gevolg is dat het nu totaal ontspoord is en de geest niet meer in de fles kan.

Vluchtelingenindustrie

Maar er is meer, de vluchtelingenindustrie met een miljoenen omzet. Een voorname reden dat nooit is ingegrepen, is dat diverse groepen dik verdienen aan de massa immigratie. Ze zijn er zwaar van afhankelijk. Verschillende organisaties worden geheel of gedeeltelijk van overheidswege (dus door burgers) betaald/gesubsidieerd. Ik doe een lang niet uitputtende greep uit die clubs. Daar is in de eerste plaats Vluchtelingenwerk Nederland met een directeur die 150.000 euro verdient. Directeur Save the Children doet 156.000 euro. Vervolgens de lange rij advocaten die full time vluchtelingen helpen, waaronder de weg naar een gratis woning. Artsen zonder grenzen, Van der Valk en soortgelijken, campings, bedrijven die verdienen aan lage lonen, verhuurders van woningen, COA directeur Albayrak verdiende in 2009 274.000 euro. NGO’s waaronder IND, de middenstand via extra omzet, tenzij overmatige diefstal en wangedrag in de winkels (wat er binnen het AZC van Ter Apel weerzinwekkends gebeurt, wordt verhuld), politieke partijen waaronder DENK en de Partij van de Allochtonen, tot die vlieger niet langer opging en tenslotte de mainstream media die verhullen, wegkijken, negeren, verdraaien. NRC Handelsblad heeft een speciaal talent in verdraaien en goedpraten. Denk aan de artikelen van prof Leo Lucassen in NRC die de woorden xenofobie en racisme geregeld laat vallen en zelfs collega’s daarvan beschuldigt, waaronder dr Jan van de Beek en prof Hartog.

We herinneren ons ex-directeur van het Centraal Planbureau, mevrouw Laura van Geest. Zij wilde aanvankelijk niet laten berekenen wat een vluchteling de Nederlandse staat c.q. de Nederlandse burger kost. Zij vond dat niet ethisch verantwoord. Van Geest verklaarde dat zij “intrinsiek nieuwsgierig” is. Maar toen even niet. Van Geest: “we zijn bloedeloos saai bij het CPB”, daarna vertrok ze/moest ze vertrekken. Het SCP is hetzelfde laken een pak met directeur dr. Kim Putters, PvdA, die weigert de vinger op de zere plek te leggen met wollige artikelen in HFD. De WRR die dat wel doet maar wordt daarop hooggeleerd en politiek correct aangevallen. De schande kent geen grenzen in ons land.

De trieste conclusie is dat de ellende die de massa immigratie teweeg heeft gebracht niet alleen door verdraaien, wegkijken en negeren is gekomen, maar vooral ook door allerlei groepen die zwaar aan de massa immigratie verdienen en er dus alles aan gedaan hebben om de massa immigratie voort te zetten, tot op de dag van vandaag, de vluchtelingenindustrie. De grootste leugenaar is natuurlijk Mark Rutte. Dat hebben ze succesvol gedaan want ons land is kampioen immigrantenopvang, rijp en groen onder het mom van EMPATHIE, maar met duidelijk zicht op de eigen portemonnee. De situatie is nu dusdanig uit de hand gelopen dat een terugkeer naar enigszins doenlijke proporties niet meer mogelijk is. De nadelige effecten van massa immigratie heeft onze samenleving kamerbreed geïnfecteerd. Denk dan aan onderwijs, zorg, huisvesting, bescherming bevolking, armoedebestrijding, overbevolking, criminaliteit. Daar komt bij dat het heeft geleid tot toxische polarisatie, verwoesting gemeenschapszin en tribalisatie, de getto’s. De massa immigratie heeft Nederland verwoest. De EU heeft bij monde van Frans Timmermans en Wolfgang Schäuble de grenzen wagenwijd open gezet. “Wir schaffen das”, Angela Merkel, Mutti. Burgers hebben het laten gebeuren, niet ingegrepen. Nu is het op de blaren zitten en dat doet vreselijke pijn…

Frits Bosch, econoom en socioloog, auteur van Kafkaistan, Schaft ook Nederland zich af, Feminisme op de werkvloer, Wereld op een keerpunt en Waarom haten ze ons eigenlijk?

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.