De oorlog om de ziel: hoe we verstrikt raken in zielloze discussies (Event!)

De oorlog om de ziel: hoe we verstrikt raken in zielloze discussies (Event!)

  • 09/05/2023

In deze verwarrende tijd, waar men druk bezig is met het informeren van onze medemens, lijkt het vergaren en uitdragen van alternatieve informatie een doel op zich te zijn geworden. De ziel wordt hier echter steeds buiten beschouwing gelaten.

Scroll naar beneden voor het event.

Artikel door: Heidi Gündel

De vele medische en ethische vraagstukken over euthanasie, vaccinaties, orgaandonatie en de LHGBTI, zijn in essentie allemaal gebaseerd op afwezigheid van enig bewustzijn over de ziel. Immers, de wetenschap erkent het bestaan van de ziel niet terwijl zij tegelijk dominant is in alle besluitvorming hieromtrent. Met zielloze discussies worden we bekogeld en geacht standpunten in te nemen. Hiermee is het menselijke (en dierlijke) lichaam gereduceerd tot ‘fixable’ en maakbare materie. Onze ziel wordt zo slinks vervangen door een gerobotiseerde autoriteit, een kunstmatig controlesysteem. Wat Inheemse volken ‘Great Spirit’, of de westerse mensen ‘God’ noemen, krijgt een artificiële, plastic plaatsvervanger met de totale ontwrichting van ons spiritueel bewustzijn.

We bevinden ons te midden in een oorlog om de ziel. Of, beter nog, om de levenskracht die van nature in onze ziel huist. Het nastreven van geld, macht en controle zijn de middelen om dit doel te bereiken. Ons lichaam dient daarvoor in een ontkoppeling te worden gebracht van onze bezielde kern. Ieder wezenlijk spiritueel besef, iedere geneeswijze of filosofische visie die deze kant op wijst is daardoor een potentieel gevaar voor de machtsstructuren. De ziel wordt hiermee verdrongen en zo lijken we te vergeten dat juist die ‘zielenlogica’ het werkgebied is waar we ons op dienen te richten.

Bij de incarnatie (‘in-carne’ betekent onze ziel in het vlees, in de materie) maken we bewuste keuzes en afwegingen. Vanuit de ziel bekeken is het dan ook onmogelijk om bijvoorbeeld in een verkeerd lichaam geboren te worden. Het is een gedachtenconstructie die voortkomt uit onbewustheid en de indoctrinaties die we vanaf jonge leeftijd al meekrijgen en die onze perceptie op de werkelijkheid fundamenteel verknoeit.

Maarten Oversier deed gedurende zijn 27 jaar lange loopbaan als reïncarnatie-regressietherapeut en voorouderheler een schat aan ervaring op. Daarover schreef hij het boek ‘Bestaansrecht’ dat met een zesde druk in 1,5 jaar tijd een bestseller werd. Tijdens deze lezing ‘De oorlog om de ziel’, brengt Maarten de reis van de reïncarnerende ziel in beeld, welke zich achter de beperking van onze ratio afspeelt.

Het is van groot belang dat we de connectie met onze voorouders herstellen. Door dit gebied inzichtelijk te maken en ermee te leren werken kunnen helingsprocessen ingezet worden. De opgelopen schade in onze voorouderlijke banden zijn voer voor de machtsstructuren. Hun belang, meer nog dan de onthulling van allerlei uiterlijke kwalijke invloeden, is dat we spiritueel onbewust blijven. We kunnen hier echter zelf actief mee aan de slag en het levenspotentieel dat weggelekt is uit onze familiesystemen weer terugvorderen waardoor we onze plek weer innemen, ons weer wortelen in Moeder Aarde.

Event!

Meer weten? Kom dan naar de lezing van Maarten Oversier!

Tijd: 20 mei van 13.00 – 17.00
Locatie: Boeing Avenue 222, Schiphol-Rijk
Tickets: Klik hier!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.