Dit is waarom niemand Donald Trump kan afschrijven

Dit is waarom niemand Donald Trump kan afschrijven

Het einde van het tijdperk-Trump? Volgens comedian Dave Chapelle zijn we nog niet van hem af. Zijn brutale eerlijkheid werkt volgens hem in zijn voordeel: “Ik weet dat het systeem verrot is, want ik maak er gebruik van.”

Oud-president Donald Trump zou vandaag met een grote aankondiging komen (iets wat bij het schrijven van dit artikel weer op losse schroeven is komen te staan, red.). De verwachting is dat hij, daags na de laatste  tellingen van de midterm elections (die ter discussie staan in bepaalde kringen in de VS) zich verkiesbaar zal stellen voor de presidentsverkiezingen van 2024.

Is hij nog steeds zo populair als voorheen? Kan hij niet alleen winnen van de Democratische tegenkandidaten, maar kan hij de strijd met Ron DeSantis ook aan? Trump toont zich vechtlustig. Over de razend populaire gouverneur van Florida – in zijn woorden Ron DeSanctimonious, ofwel Ron de Schijnheilige- zegt hij een boekje open te kunnen doen.

Wat gaat Trump doen? Met modder gooien, Make America Great Again – postcorona? Dave Chapelle legt uit hoe de ondernemer en ex-president volgens hem te werk gaat.

@thetrumpest

Chappelle on why Trump is “so loved” in Ohio!! #usa #viraltiktok #fypシ #today #trump #viral #trump2024 #trumpforever #midterms2022 #midterms #trend #conservative #republican #republicanparty

♬ original sound – The Trumpest

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.