Dit is wat David Icke wou zeggen in Amsterdam (video)

Dit is wat David Icke wou zeggen in Amsterdam (video)

“Mijn God, mijn hemel. De wereld is krankzinnig. En iedereen hier die zich heeft laten beïnvloeden de afgelopen twee weken door het overheidsimago van mij… Nou er is echt geen hoop voor je tot je ervoor kiest om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gedachten.”

Aldus David Icke. Sinds hij grote delen van Europa niet meer in mag, is hij van geheimtipp, ‘complotcoryfee’ of gewoon volslagen onbekende wereldnieuws geworden. Veel mensen die David Icke voor dit weekend nog niet kenden, kennen hem nu wel. Zoals Max von Kreyfelt zei in zijn videoboodschap ‘Zijn het misschien reptielen? , is dit voor Icke de best mogelijke reclame voor zijn boeken, interviews en artikelen.

‘Goh, wie is die David Icke eigenlijk? Kijk aan, gevonden: davidicke.com. Hé, daar staat zijn speech gewoon online! Dus ik hoef de regen helemaal niet te trotseren om hem te zien spreken bij de vredesdemonstratie, maar kan gewoon met een druk op de knop horen wat hij te vertellen heeft. Kom maar op!’

Democratie?

Garteh Icke, de zoon van, heeft de speech online gezet. “Democratie…? Hou toch op! Een staatshoofd omwille van zijn bloedlijn, in 2022!”, aldus Icke die verwijst naar koning Willem-Alexander. “Het is krankzinnig,” vindt de ‘complotdenker’ / inspirator / voormalig onbekende / ‘reptielenman’ waar Thierry Baudet naar verluid zijn mosterd haalt.

In zijn toespraak van een klein half uur steekt hij zijn woede af en toe niet onder stoelen of banken. Terecht? Oordeel zelf. Zoals gezegd op davidicke.com, of bekijk de  video die in no-time geplaatst is op platforms zoals Odysee en Rumble. In beide gevallen ook nog eens prima ondertiteld in het Nederlands.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.