Documentaire ‘War 2020’ uit 1998: ‘Mind control zal het ultieme, niet-dodelijke wapen zijn’

Documentaire ‘War 2020’ uit 1998: ‘Mind control zal het ultieme, niet-dodelijke wapen zijn’

Onderstaande clip is afkomstig uit ‘War 2020’, een documentaire van Discovery Channel Ultrascience, uitgezonden op 9 maart 1998. Hierin wordt verteld hoe een ‘bloedeloze’ oorlog het product wordt van het nieuwe millennium.

Volgens de docu ontwikkelt het leger een arsenaal van niet-dodelijke wapens en tactieken die zijn ontworpen om de vijand te verwarren, te immobiliseren en bang te maken. Met de verspreiding van computernetwerken vertrouwen we steeds meer op cyberspace om onze wereld te ordenen. In een oorlog van de toekomst zullen naties de controle over communicatiesystemen overnemen zonder een enkele bom te laten vallen.

Deze video bespreekt dit beeld van de toekomst door vooruit te kijken naar een wereld waarin oorlog wordt gevoerd met psychologische wapens en massale mind control. Dit wordt hier al letterlijk aangeduid als de welbekende ‘one world order’. They always tell you..

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.