Donald Trump: “We steunen de moedige Nederlandse boeren”

Donald Trump: “We steunen de moedige Nederlandse boeren”

“Nederlandse boeren verzetten zich heroïsch tegen de klimaattirannie van de Nederlandse overheid.” De voormalige Amerikaanse president Donald Trump had aandacht voor de Nederlandse boeren dit weekend bij zijn toespraak voor Turning Point USA.

De bijeenkomst in Florida was gericht op ‘jonge Conservatieven.’ De keynote speech was voor Trump, daarnaast spraken onder meer Ron de Santis, gouverneur van de staat Florida, en de Republikeinse senator Ted Cruz. “Ze willen de landbouwproductie drastisch terugbrengen ondanks toenemende voedseltekorten.” Tot slot zei hij: “Ze willen van het vee af vanwege de impact op de wereld. Jij bent de volgende. In onze beweging staan we tegenover de klimaatfanatici.”

Populair

Trump is zeer populair bij de aanwezigen van het event in Florida, dat vanouds bekend staat als Republikeinse gebied. Een enquête onder hen laat zien dat bijna tachtig procent voor de ex-president zou kiezen, mochten er verkiezingen zijn. Upcoming star DeSantis volgt hem op gepaste afstand, met bijna twintig procent. Mensen zoals De Cruz, Mike Pompeo en Mike Pence maken voor de jonge Conservatieven geen schijn van kans. Best of the rest is Kristi Noem met een procent van de voorkeursstemmen.

Hieronder het fragment van Trump, gedeeld via Twitter.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.