Dr. J. Campbell:  Brits parlement blijft vragen stellen over oversterfte  + meer highlights uit zijn video’s

Dr. J. Campbell: Brits parlement blijft vragen stellen over oversterfte + meer highlights uit zijn video’s

De Brit dr. John Campbell doet al sinds het begin van de pandemie nauwgezet verslag van het verloop van corona. Hij was in het begin pro-vax, nam drie keer de prik, en stond achter het overheidsbeleid. Gaandeweg is hij vraagtekens gaan zetten, omdat bijwerkingen werden verzwegen en bepaalde effectieve behandelingen niet werden toegestaan. Ook zit het hem dwars dat de overheden en media niet stilstaan bij de oplopende oversterfte van de afgelopen jaren. In zijn ogen is de risk-benefit van de vaccins veranderd, waarom wordt het beleid niet aangepast? ‘Follow the evidence… wherever it leads’ is een van zijn favoriete uitspraken. Momenteel heeft hij 2,7 miljoen volgers en dat aantal groeit gestaag. Het lukt hem op YouTube te blijven door kundig langs de coronacensuur te laveren. Hij laat bijvoorbeeld Members of Parliament aan het woord en behandelt alleen ‘regulier’ wetenschappelijk onderzoek. Ondertussen kun je uit de vele duizenden comments onder zijn video’s lezen hoe hij mensen van over de hele wereld informeert en steunt. Hij maakt vrijwel dagelijks korte en langere video’s. Hij was ooit leraar, en dat merk je, hij legt ingewikkelde stof en de uitkomsten van studies helder en overzichtelijk uit.

Bij Café Weltschmerz vanaf nu regelmatig een update met de highlights uit het nieuws dat hij zo nauwgezet brengt.

Britse parlementsleden blijven vragen om verklaring voor voortdurende oversterfte
Onlangs zijn er weer vragen gesteld in het parlement van Verenigd Koninkrijk over de maar doorgaande oversterfte. Dit keer waren er in ieder geval meer mensen in de zaal, maar daarmee is ook alles gezegd. Parlementsleden kregen nietszeggende antwoorden van de minister van gezondheid op vraag waarom oversterfte gedurende 2022 zo hoog was.

Campbell haalt de cijfers nog maar eens aan. Uit de grafiek die hij toont blijkt wereldwijd een oversterfte van maart ‘22 tot en met december ‘22 van gemiddeld 7 tot 18 procent. Recentere cijfers per 5 maart 2023 geven bijvoorbeeld een oversterfte van 16 procent in Australië, van 10 procent in Brazilië en van 6 procent in Nederland. De meerderheid van deze oversterfte is niet aan COVID gerelateerd. Hij vraagt zich af waarom er geen onderzoek naar wordt gedaan en waarom UK-parlementsleden geen antwoord en verklaring krijgen. Hij noemt het ‘pathetic’, in een democratie zou er transparantie moeten zijn en geen ‘political gobble speak’.

Een geloofwaardige verklaring voor de bijwerkingen van vaccins door Marc Giradot
De zorg van Marc Giradot gaat over de cytotoxische partikels uit het vaccin die niet in de spieren blijven, maar gezonde cellen ingaan. Die cellen zenden een signaal uit naar het immuunsysteem om de cel te vernietigen. Dat is gevaarlijk, zeker gezien het feit dat deze vaccins tien tot vijftien miljoen partikels bevatten. Dat is is gigantisch veel. Een centimeter van het endotheel is 60.000 cellen, dus een klein beetje vaccin is genoeg om het endotheel fiks te beschadigen.

In de medische industrie leeft het idee dat je niet snel in de bloedvaten prikt, maar hij denkt van wel. Er zitten bijvoorbeeld ook bloedvaten in spieren (iedereen die een stuk vlees eet, weet dat een biefstuk ‘bloederig’ is). Dus er is al een kleine kans dat het vaccin op deze manier in het bloed komt. In ieder geval is aspireren gewenst (een techniek die kan voorkomen dat je in een bloedvat prikt). Dit weten de bodybuilders ook, die steroïden injecteren. En door hun ervaringen is bekend dat zij ondanks aspiratie toch nog 2% van de keren intraveneus injecteren. Veel andere studies laten dit ook zien. Het is zelfs een realistische schatting dat dit 2 tot 5 % van de vaccins tegen corona shots in de bloedbaan zijn gekomen.

Maar mensen in farma-industrie weten goed wat er gebeurt als je intraveneus snel injecteert. Dat leidt tot de vorming van bolus, ofwel een zwerm van partikels, die in de bloedbaan rondstuitert. Giradot noemt zes ziektebeelden die vermoedelijk aan de vaccins zijn gerelateerd. In de video gaan Giradot en Campbeel in op hoe het vaccin tot deze ziektebeelden kan leiden. Om welke ziektebeelden gaat het:
• Anafylaxie, een extreme allergische reactie.
• Ruptuur van arteriën, trombose en beroertes.
• Orgaanfalen, van longen, nieren etc.
• Kleine gaatjes in endothelium, wat een zeef wordt en triggert een aantal ziektes.
• Cellen die immuuntolerant zijn, zoals stamcellen, en kan gerelateerd zijn aan kanker. Al moet dit moet nog verder uitgezocht worden, zegt Giradot.

Zie de video voor het uitgebreide gesprek met uitleg over al deze aandoeningen nav de vaccins tussen Campbell en Giradot.

Vaccinatieweigering door dokter Suneel Dhand
Suneel Dhand is een ‘front line doctor’ in de Verenigde Staten, die arts is geweest in ziekenhuizen en een passie heeft voor preventie van ziekte en leefstijl. Hij heeft vanaf het begin van de pandemie op YouTube verslag gedaan.

Hij behandelde coronapatiënten die met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis kwamen bij voorkeur met het toedienen van zuurstof. Hij zag al snel dat ouderen en mensen met obesitas het meeste risico liepen op complicaties. Iedereen die binnenkwam in het ziekenhuis onder de vijftig jaar was obees, maar daar was tot zijn frustratie geen aandacht voor.

Mocht hij zijn eigen behandelingen volgen? In begin wist niemand goed wat de beste behandeling was. Het geven van  hydroxychloroquine was nog mogelijk, maar dat werd al snel verboden. Zijn zijn ogen was de grote gamechanger het geven van steroïden, een dexamethason injectie. Dat heeft echt geholpen bij coronapatiënten die met zuurstoftekort binnenkwamen, volgens hem.

Hij liep zelf vrij vroeg in de pandemie corona op en weigerde de vaccinaties. Dat werd hem niet in dank  afgenomen. Hij zag al snel dat mensen toch covid kregen als ze een vaccin hadden gehad en hij zag de bijwerkingen, zoals bloedstolsels. Hij had een goede metabole gezondheid en had dus al covid gehad, wat kon een vaccin hem nog bieden? Hij was geschokt hoe de vaccins werden uitgerold. Hij had niet verwacht dat er mandaten zouden komen en dat banen op de tocht zouden komen te staan. Hij noemt het roekeloos dat vaccins werden opgedrongen, ook aan hele jonge mensen. Hij gelooft niet dat de vaccinscampagne over gezondheid gingen, anders was er wel naar de studies gekeken. De voordelen van vaccins zijn niet groot, zeker niet met de huidige variant van corona die rondgaat, zo stelt hij.

Campbell en Dhand geven aan dat het natuurlijk niet komt omdat er miljoenen die er met de vaccins verdiend kunnen worden. Dat speelt geen enkele rol. Link naar de video.

En nog veel meer interessante video’s van Campbell deze week, een kleine greep:

Dr. John Campbell was te gast bij Russell Brand.
Een kleine clip uit dit gesprek met Russel Brand, waarin Brand stelt dat Campbell zo succesvol is omdat hij zijn video’s maakt met de gezondheid van mensen voor ogen.
• Nog een reden om vitamine D te nemen: het vermindert je risico op dementie.
• En tot slot meer informatie over de Lab Leak theorie.

 

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.