Dr. J. Campbell: mRNA vaccin blijft in bloed + meer highlights uit zijn video’s

Dr. J. Campbell: mRNA vaccin blijft in bloed + meer highlights uit zijn video’s

De Brit dr. John Campbell doet al sinds het begin van de pandemie nauwgezet verslag van het verloop van corona. Hij was in het begin pro-vax, nam drie keer de prik, en stond achter het overheidsbeleid. Gaandeweg is hij vraagtekens gaan zetten, omdat bijwerkingen werden verzwegen en bepaalde effectieve behandelingen niet werden toegestaan. Ook zit het hem dwars dat de overheden en media niet stilstaan bij de oplopende oversterfte van de afgelopen jaren. In zijn ogen is de risk-benefit van de vaccins veranderd, waarom wordt het beleid niet aangepast? ‘Follow the evidence… wherever it leads’ is een van zijn favoriete uitspraken. Momenteel heeft hij 2,7 miljoen volgers en dat aantal groeit gestaag. Het lukt hem op YouTube te blijven door kundig langs de coronacensuur te laveren. Hij laat bijvoorbeeld Members of Parliament aan het woord en behandelt alleen ‘regulier’ wetenschappelijk onderzoek. Ondertussen kun je uit de vele duizenden comments onder zijn video’s lezen hoe hij mensen van over de hele wereld informeert en steunt. Hij maakt vrijwel dagelijks korte en langere video’s. Hij was ooit leraar, en dat merk je, hij legt ingewikkelde stof en de uitkomsten van studies helder en overzichtelijk uit.

Bij Café Weltschmerz vanaf nu regelmatig een update met de highlights uit het nieuws dat hij zo nauwgezet brengt.

mRNA zit na 28 dagen nog steeds in het bloed
We werden aan het begin verzekerd van het feit dat mRNA vaccins maar heel korte tijd in het bloed zouden blijven. Onderzoek uit Denemarken toont nu echter aan dat het mRNA na 28 dagen bij 10 van de 108 (dat is 9,4 procent) van de onderzochte personen nog in het bloed zit. Het onderzoek was opgezet om patiënten met chronisch hepatitis C virus (HCV) te monitoren. Om dit te doen werd RNA uit hun bloed geïsoleerd. Het was bijvangst dat de onderzoekers ook het RNA van het vaccin of het coronavirus eruit filterden. Onderzoekers konden onderscheid maken tussen het spikeproteïne dat het vaccin of natuurlijke infectie geproduceert. Waarom doet Pfizer hier geen onderzoek naar, vraagt Campbell zich af. Op de site van de Infectious Disease Society of America  staat dat het mRNA uit vaccins snel wordt afgebroken, en dat er geen bewijs is dat mRNA vaccins lang in het lichaam blijven. Hij vraagt zich af hoe dit rijmt met dit Deense onderzoek? Zijn de beweringen van de Infectious Disease Society of America wellicht op speculaties gebaseerd? “How dare they to speculate?”, vraagt Campbell zich af, zonder zelf onderzoek te hebben gedaan. “Quite appalling,” noemt hij het. Link naar de hele video. 

WHO zoekt niet langer naar de bron van het coronavirus 
Er wordt niet langer gezocht naar de origine van het coronavirus. WHO heeft paar jaar geleden een fase 1 studie gedaan en gezegd dat er een fase 2 zou komen. Die komt er dus niet. Campbell zegt dat de meeste mensen wellicht zijn vergeten dat de WHO een fase 2-onderzoek zou doen, maar hij niet. Op 12 september 2019 is de hele Wuhan virus database offline gehaald.  Er zou een nieuwe publicatie van de Wuhan database komen en dat zou een belangrijke stap zijn om de bron van de huidige corona pandemie op te helderen. Maar nu ziet de WHO dus af van het cruciale fase 2-onderzoek, zo blijkt uit een artikel in Nature. De politieke toestand in de wereld belemmerde het onderzoek volgens de WHO naar de bron van het coronavirus. En nu hebben ze dus besloten om het op de lange baan te schuiven. Link naar de hele video. 

Casestudy over hersen- en hartschade door het vaccin
In deze casestudy van een overleden 76-jarige man met de ziekte van Parkinson is bewijs gevonden voor het feit dat het vaccin verantwoordelijk is voor schade in zijn hersenen en hart. De onderzoekers zijn overtuigd van een oorzakelijke verband, omdat zij bij de autopsie alleen het spike-eiwit in het brein en in het hart aantroffen. Als het om een natuurlijke infectie zou zijn gegaan, dan zou er naast het spike-eiwit ook nucleocapside-eiwit zijn aangetroffen. Nucloecapside-eiwit wordt nooit door het vaccin geproduceerd, maar dus wel tijdens een natuurlijke infectie. De familie wilden een autopsie omdat zij vonden dat hij na de vaccinatie verergering van zijn Parkinson had gekregen en duidelijke gedragsveranderingen vertoonde (angstig, terugtrekgedrag en lethargie). Hij overleed drie weken nadat hij zijn derde vaccinatie had ontvangen. Dergelijke autopsies worden momenteel alleen in Duitsland uitgevoerd. Link naar de hele video.  

Ondertussen zijn ze in Australië nog steeds ervan overtuigd dat vaccins de uitweg uit de coronacrisis zijn. Bereiken bovenstaande berichten hen niet? In ieder geval krijgt Senator Babet geen duidelijk antwoord op zijn vragen naar de oversterfte in Australië. Bovendien herhaalt de vertegenwoordiger van minister of Health in haar antwoorden de voordelen van de vaccins voor eigen gezondheid en veiligheid van anderen. Link naar de hele video.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.