Dr. J. Campbell – Pathologen trekken aan de bel: vreemde substanties aangetroffen na vaccinatie

Dr. J. Campbell – Pathologen trekken aan de bel: vreemde substanties aangetroffen na vaccinatie

Hoe luguber kan het zijn? Tijdens het balsemen worden er uit overleden mensen lange, witte draden ‘getrokken’. Campbell had hierover al wel gehoord, omdat balsemers aan de bel trokken. Zoiets hadden ze namelijk nog nooit meegemaakt. In Duitsland is patholoog professor Arne Burkhardt erin gedoken en doet onderzoek om uit te vinden waar het om gaat. Wat zijn deze vreemde draden?

Het gaat om enorme draden die niet tijdens het leven kunnen zijn gevormd, want dan zouden ze het bloedcirculatiesysteem volledig blokkeren. Het gaat dus om een fenomeen dat zich na de dood heeft ontwikkeld. En het gaat om een nieuw ziektebeeld, nieuwe pathologie. Burkhardt en zijn team hebben inmiddels vastgesteld dat deze vreemde substantie geen bloedproppen zijn. Bovendien weten ze dat het een vaccingerelateerd fenomeen is en niet het gevolg van een coronabesmetting. Ze vinden namelijk alleen spike protein, en niet hele virus. Hierdoor weten ze dat het een gevolg van vaccinatie is, en niet van een coronabesmetting, zo vertelde hij tijdens de tweede conferentie over bijwerkingen van het vaccin.

Andere artsen sturen Burkhardt inmiddels biopties van levende patiënten om uit te zoeken wat er met hen aan de hand is. Zo vertelt Campbell over een vrouw met verminderde bloedtoevoer naar haar voeten. Er is een foto voorhanden, maar die vindt Campbell te onsmakelijk om te tonen. Toen ze naar het bloedmonster van deze patiënt keken zagen ze in het midden iets geks zitten. In een normaal bloedmonster zit plasma (doorzichtig) bovenin de reageerbuis en bloedcellen (rood) onderin. In dit geval zat hier tussenin iets geks. Het ging om een substantie met weinig cellen erin. Eenmaal onder de microscoop gelegd bleek het om een soort samenklontering van eiwitten te gaan, die zich vormde op moment dat het bloed was afgekoeld. Deze eiwitten waren in het bloed dus in een vloeibare vorm aanwezig. Bij afkoeling kreeg de substantie in de reageerbuis een soort ronde vorm. In aders past de substantie zich aan de vorm van de aders aan. Dit is een verklaring waarom balsemers lange draden in overleden mensen vinden.

Vanaf maart 2022 kwamen familieleden bij Burkhardt terecht omdat ze geen antwoord kregen op hun vragen. Ze wilden weten waarom hun familieleden doodgingen. Ze vermoedden dat de dood van geliefden vaccingerelateerd konden zijn. Burkhardt geeft in zijn lezing aan dat hij inmiddels 15 overleden mensen heeft onderzocht en dat zijn onderzoek een verontrustend en ingewikkelde histologisch (weefsel) beeld laten zien. Inmiddels kloppen dus ook andere artsen bij hem aan om te helpen bij een diagnose van hun levende patiënten. Burkhardt geeft naar aanleiding van zijn onderzoek (waarbij hij wordt geholpen door een heel team) aan dat er vergif aan het werk is in het lichaam, dat door het lichaam zelf wordt geproduceerd. En daarom moeten de weefsels nader worden onderzocht.

We weten inmiddels dat het vaccin niet alleen aan de slag gaat op de plek waar het wordt ingespoten (productie van het spike proteïne, waar het immuunsysteem weer op reageert), maar dat dit in vrijwel alle cellen en organen in heel het lichaam kan gebeuren. Dit was allang bekend bij Pfizer, maar is nu pas onlangs naar aanleiding van een Australisch WOB-verzoek naar buiten gekomen. We hebben hier in een eerdere video van Campbell aandacht aan besteed.

Wat Burkhardt ziet is dat de circulatie van het vaccin in het lichaam tot een ontsteking van het endotheel (een bedekkend eencellig laagje aaneengesloten cellen dat onder andere de binnenkant van hart, bloedvaten en lymfevaten) leidt. Dit kan op willekeurige plekken in het lichaam gebeuren, het hart, de hersenen, etc. Het mRNA van het vaccin gaat een cel van het endotheel in, en produceert zoals gezegd het spike proteïne in de cel en omdat het spikeproteine ‘vreemd’ is, reageert het immuunsysteem hierop en dan krijg je een inflammatie. En dit kan dus gebeurden in de haarvaatjes (capillairen) van de hartspier of waar dan ook. Dit moet natuurlijk niet gebeuren, maar is wel wat er gebeurt als het vaccin overal in het lichaam terecht komt. Mensen krijgen hier bloedproppen van, en daarnaast is er sprake van een ‘lekkage’ van het spike proteïne naar de weefsels met allerlei mogelijke ziektebeelden tot gevolg. En hieraan kunnen we dus ook deze vreemde eiwitvorming aan toevoegen.

Burkhardt noemt het laatste ‘nieuwe pathologie’, en Campbell roept in zijn video en op Twitter alle regeringen op om naar deze onderzoeksresultaten te kijken en te bevestigen of te weerleggen.

Op Twitter staat ook een link naar een recentere lezing van Burkhardt. Hierin vertelt hij onder andere over een casus van een overleden 28-jarige overleden man. Bij hem werd bij pathologisch onderzoek nauwelijks sperma in de testis meer aangetroffen, alleen maar spike proteïne. Zijn persoonlijke aanbeveling aan vrouwen met een kinderwens: kies voor een ongevaccineerde man.

Link naar de video.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.