Dr. Robert Malone, dr. Geert Vanden Bossche en prof. dr. Mattias Desmet: Het Ronde Tafel Gesprek (docu)

Dr. Robert Malone, dr. Geert Vanden Bossche en prof. dr. Mattias Desmet: Het Ronde Tafel Gesprek (docu)

“Zonder medeweten van dr. Robert Malone en dr. Geert Vanden Bossche hebben we prof. dr. Mattias Desmet ingevlogen naar Spanje om de twee andere wetenschappers te vervoegen en zo -voor de eerste keer- deze drie knappe koppen bij elkaar te brengen om te discussiëren over de medische en sociale impact van de maatregelen en de vaccinatiedwang in dit Covid tijdperk.”, zo luidt de beschrijving van de nieuwe documentaire met deze drie zwaargewichten op het gebied van (vrije) virologie en psychiatrie van Tegenwind.

“In de vorige aflevering van Tegenwind debatteerden dr Geert Vanden Bossche en dr Robert Malone over de wijze waarop het virus al dan niet zal evolueren. Nu Mattias Desmet hen komt vervoegen gaat het gesprek ook meer over de massa-psychologische kant van de pandemie. Hoe zijn we in godsnaam in deze staat van masthypnose geraakt en hoe geraken we er weer uit?”

“Professor dr Mattias Desmet is klinisch psycholoog aan de Universiteit van Gent, België en verwierf wereldfaam met zijn theorie over massapsychose en de gevaren van het totalitarisme om de hypnose-achtige toestand te verklaren waarin de wereld zich bevond (bevindt?) tijdens de zogeheten pandemie.
Zijn theorie was een inspiratie en een eye-opener voor veel mensen, waaronder dr. Malone, muzikant Eric Clapton en podcast goeroe Joe Rogan.”

Bekijk de documentaire hieronder.

 

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.