Dr. Robert Malone: “Pfizer is een criminele organisatie en onze regering is wetteloos”

Dr. Robert Malone: “Pfizer is een criminele organisatie en onze regering is wetteloos”

“Pfizer is een van de meest criminele farmaceutische bedrijven ter wereld.” Dat en veel meer zegt Robert Malone, die bekendstaat als een van de grondleggers van de mRNA-techniek die nu gebruikt wordt voor de coronatherapie. De Amerikaanse immunoloog en viroloog werd op 30 december van vorig jaar geïnterviewd door Joe Rogan op de dag dat zijn Twitter-account werd opgeheven door het social mediabedrijf en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan.

Meer dan drie uur lang spreken Malone en Rogan over meerdere aspecten rond corona. Het gaat onder meer over de rol van de media: “Ik zag deze kop van de New York Times: ‘Hoe je over omikron en kinderen moet denken.’ Dit is wat je moet denken…” Zo komt de wetenschapper uit bij massapsychose, de analyse van De Belgische professor psychologie Mattias Desmet en de vergelijking met de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog. “Hoe kon dat in hemelsnaam gebeuren in de jaren ’20 en ’30 in Duitsland, met een hoogopgeleide bevolking die krankzinnig werd?”

Voor wie het antwoord op die vraag (na bijna drie uur, voor wie niet zoveel tijd heeft) wil horen, kan terecht bij onderstaande video. Ook voor technische verhandelingen rond het coronavirus, de rol van de Amerikaanse overheid en andere zaken is het gesprek de moeite waard. Mocht de video verwijderd zijn bij het lezen van dit artikel dan zijn er tal van alternatieven, zoals op het platform van Odysee, Rumble of Bitchute.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.