Een ‘cover-up van bewijs van massamoord’: CDC verwijdert met opzet VAERS-rapporten met bijwerkingen

Een ‘cover-up van bewijs van massamoord’: CDC verwijdert met opzet VAERS-rapporten met bijwerkingen

Er is iets vreemds aan de hand met het VAERS-systeem. Rapportages die drie maanden geleden aanwezig waren, ontbreken nu op onverklaarbare wijze. Minder dan 4% van de bijwerkingen die in V-Safe zijn geregistreerd, hebben hun weg gevonden naar VAERS. Dit is de database van de CDC; waar Dr. Rochelle Walensky verantwoordelijk voor is – daarmee ook voor het falen van het bureau om VAERS goed te beheren, samen met het alarmerende ‘veiligheidssignaal’ van de Covid-19-injectie.

Wat is VAERS? VAERS staat voor Vaccine Adverse Event Reporting System. VAERS is een database die in 1990 is opgericht onder toezicht van de Amerikaanse GGD. ‘Invullen’ en opslaan van meldingen van  vaccinbijwerkingen duren ongeveer een half uur, en 86% van de keren wordt dit gedaan door een arts, verpleegkundige, paramedicus, lijkschouwer of beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Vanwege het rapportageproces en het gebrek aan bewustzijn van het bestaan ​​van VAERS, is er een algemene consensus over een ernstige onderrapportagefactor voor deze database.

Om een ​​beter idee te krijgen van wat er aan de hand is met de omgang met het VAERS-systeem door de CDC, sprak Dr. Naomi Wolf met Dr. Henry Ealy, een expert op het gebied van de database.

Het vertaalde interview volgt hieronder.

Dr. Henry Ealy is de oprichter en uitvoerend gemeenschapsdirecteur van het Energetic Health Institute. Hij is gepromoveerd in de natuurgeneeskunde en staat aan de top van het front van de Grand Jury die een onderzoek naar de CDC start wegens beschuldigingen van criminele gegevensfraude en opzettelijk wangedrag.

“U zei dat V-Safe aan VAERS moet worden toegevoegd, maar slechts 4% van de V-Safe [bijwerkingen] wordt toegevoegd. Kun je uitleggen wat dat voor mensen betekent en hoe dit zo kan gebeuren?” vroeg dr. Wolf.

Dr. Ealy legt uit:

“VAERS is speciaal ontworpen voor zowel medische professionals als ‘normale’ mensen om te melden: ‘Hé, ik ben ziek geworden.’ En zodat wanneer er genoeg mensen bijwerkingen hebben ervaren, er bij burgers wantrouwen kan ontstaan en dat zij kunnen zeggen: ‘Hé, dit product is niet veilig; het moet van de markt gehaald worden. ‘ V-Safe is gemaakt (door de CDC) om dat proces iets gemakkelijker te maken. Je hebt minder informatie nodig om een ​​melding in V-Safe op te nemen.”

Door dit proces werd de CDC overspoeld met meldingen van bijwerkingen van de Covid-19-injectie. Van de 10.108.273 individuele gebruikers hadden er 800.000 een bijwerking – ongeveer 1 op de 13. En van die 800.000 V-Safe-rapporten zijn slechts 30.492 genoteerd bij VAERS.

Dr. Ealy vervolgt:

“Bij V-safe zijn er meer dan 800.000 meldingen van bijwerkingen gemaakt. En de afspraak was dat in V-Safe aan elke afzonderlijke letselmelding ook een VAERS-melding gekoppeld moest zijn. Dus dat betekent dat alle 800.000 in VAERS zouden moeten zitten. Maar per ongeluk, of met opzet – hoe je het ook wilt bekijken – zijn er maar iets meer dan 30.000 van die 800.000 opgenomen in VAERS. Dat betekent dus dat minder dan 4% van de records in V-Safe daadwerkelijk is gerapporteerd in VAERS zoals het hoort.”

“Wat een geniepige manier om in feite bijna 800.000 bijwerkingen onder het tapijt te vegen”, merkte Dr. Wolf op.

“Bijwerkingen, ziekenhuisopnames, blijvende verwondingen, sterfgevallen – brengt [de] dataset in gevaar”, antwoordde Dr. Ealy.

“Dat is zo walgelijk!” riep dr. Wolf uit.

Om het nog erger te maken: niet alleen komen de meeste V-Safe-rapporten niet naar VAERS, maar Dr. Ealy vermoedt ook dat VAERS-rapporten worden verwijderd.

Concreet merkt hij op dat de CDC tussen september 2022 en december 2022 ten minste 32.844 records heeft verwijderd van letsels die verband houden met de volgende aandoeningen: myocarditis, pericarditis en hartontsteking. Wat drie maanden geleden nog 45.388 meldingen waren, is nu op onverklaarbare wijze gedaald tot 12.544.

Dr. Ealy benadrukt dat hij “dit driemaal heeft gecontroleerd”, en hij blijft bij de bewering dat het bureau documenten verwijdert of verdoezelt.

Dr. Jessica Rose heeft ook soortgelijke problemen met VAERS gemeld.

Ze schreef op 19 november:

“De buitenlandse dataset is deze week gestript in VAERS en het kankersignaal is gehalveerd. Het myocarditis dosis drie-responssignaal ging verloren en 994 spontane abortussen/doodgeboorten werden geschrapt.”

Er zijn dus al minstens twee geloofwaardige bronnen die suggereren dat de CDC records verwijdert.

“Het is geen toeval dat ze dit doen”, getuigde Dr. Ealy. “Nu Dr. Ladapo en gouverneur DeSantis naar buiten treden met dat onderzoek over myocarditis en pericarditis, proberen ze er alles aan te doen om rapporten te verwijderen om te dwarsbomen wat gouverneur DeSantis en (Florida) Surgeon General Dr. Ladipo doen.”

“Ik ben stomverbaasd”, zei Dr. Wolf. “Dit is net zo groots als de Pentagon Papers, als de CDC die records inderdaad heeft verwijderd. Ik heb de screenshots gezien; het ziet er nogal slecht uit. En dus zeg je dat Dr. Ladapo en Gouverneur DeSantis die oproepen tot een onderzoek door de Grand Jury, de reden kunnen zijn dat ze dit bewijsmateriaal van hun misdaden wissen? Omdat Ladapo en DeSantis die gegevens gaan onderzoeken? Is dat wat je zegt?”

“Juist,” bevestigde dr. Ealy. “Als je de petitie van de Grand Jury leest die gouverneur DeSantis ondertekende en indiende bij het Hooggerechtshof van Florida, gebruiken ze vooral hun bevindingen met myocarditis als argumenten. Dus het verwijderen van rapportage over myocarditis en pericarditis – is niet zonder goede reden.

“Dat zijn veel misdrijven!” riep dr. Wolf uit. “Dat is niet alleen een misdrijf in termen van gegevensverwerking – dat is een misdrijf in termen van het strafrechtelijk proces, toch? Is dat niet het verdoezelen van bewijs van een misdrijf?

“Nou ja. Dat zou zeker zo zijn,” antwoordde Dr. Ealy.

“Het probleem met VAERS als federaal systeem is ja, misschien als er hier of daar een foutief rapport bestaat, zou je de mogelijkheid moeten hebben om het te verwijderen. Maar je ziet nu dat de CDC de afgelopen jaren honderdduizenden rapporten verwijderde en in dit geval in zeer korte tijd meer dan 32.000 rapporten,- en in ieder geval de zoekterm daarin verwijderde. Dat is mijn vermoeden hier – dat ze het rapport zelf niet hebben verwijderd, maar dat ze de woorden – ‘myocarditis’ of ‘pericarditis of ‘hartontsteking’ in het originele rapport verwijderden. En dat is dus wijziging van officiële documenten. En als je dat doet, is dat alsnog criminele fraude. En het belemmert natuurlijk ons ​​vermogen om echt te begrijpen wat hiermee aan de hand is, omdat we op systemen als deze vertrouwen om ons informatie te geven bij het nemen van beslissingen.

Dr. Wolf betoogt dat de acties van de CDC een “doofpot van bewijs van massamoord” lijken te zijn. Ze smeekt gouverneur DeSantis en chirurg-generaal Ladapo om contact op te nemen met het team van Dr. Ealy “want wat jullie allemaal hebben ontdekt is absoluut verbluffend.” “En dit nieuwste, dat je hebt gepresenteerd, zou op de cover van elke krant en elk tijdschrift en elke nieuwssite ter wereld moeten staan. Dit is enorm, als ze inderdaad de resultaten van myocarditis verbergen.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.