Europees parlementslid Anderson: “Vaccinatiecampagne grootste misdaad ooit”

Europees parlementslid Anderson: “Vaccinatiecampagne grootste misdaad ooit”

Europees Parlementslid Christine Anderson sprak tegenover het Europees Parlement van “de grootste misdaad ooit tegen de menselijkheid.” Ze had het over de wereldwijde coronavaccinatie campagne van de afgelopen jaren.

Grote woorden

De Duitse afgevaardigde van Alternative für Deutschland (AfD) meent niet alleen dat “de vaccinatiecampagne de geschiedenis in zal gaan als grootste medische schandaal,” maar zelfs als “de grootste misdaad ooit tegen de menselijkheid.” Grote woorden, zeker gezien haar nationaliteit. Is de Holocaust immers niet dé referentie voor het Kwaad, en rust er voor Duitsers geen taboe op elke uitspraak die dat ter discussie stelt?

Wie Anderson volgt, zal niet opkijken van haar uitgesproken mening. Ze durft de Code van Neurenberg naar voren te halen in het debat rond het coronabeleid. Begin maart waste ze de Canadese premier Justin Trudeau al de oren: “Meneer Trudeau, u bent een schande voor de democratie,” beet ze hem onder meer toe.

Global Walkout

De politica heeft onlangs toegezegd mee te doen aan de Global Walkout. Dat is de wereldwijde protestactie tegen een globalistische dictatuur en voor vrijheid. De organisatie ervan is opgestart door het Australische Reignite Freedom. Café Weltschmerz berichtte er gisteren over.

Hieronder de tweet die ze eraan wijdde: ‘Globalistische organisaties zoals de Wereld Gezondheidsorganisatie en het World Economic Forum (WEF) zijn schuldig aan het verval van onze democratieën, de stijging van onze kosten voor levensonderhoud en de afbraak van onze economische kracht! Steun de Global Walkout.’

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.