[Event 14 juni] Schokkende fouten in rapport van VN-klimaatpanel

[Event 14 juni] Schokkende fouten in rapport van VN-klimaatpanel

Er staan ernstige fouten in het laatste rapport van het IPCC, het klimaatpanel van de Verenigde Naties. Dat concludeert Stichting Clintel na maandenlang onderzoek met een internationaal team van onderzoekers. Hun conclusies zijn gepubliceerd in het rapport The Frozen Climate Views of the IPCC.

Wanneer: 14 Juni
Waar: Boeiing Avenue 222, Schiphol-Rijk
Hoe laat: van 19:00 tot 21:00

Bestel uw ticket hier

De bekende Nederlandse wetenschapsjournalist Marcel Crok (tevens oprichter van Clintel) leidde het onderzoek en komt op 14 juni aanstaande vanaf 19 uur tekst en uitleg geven bij Café Weltschmertz. Wat voor fouten heeft het IPCC precies gemaakt en hoe kan het dat die fouten niet werden opgepikt tijdens het uitgebreide reviewproces? Wat betekent dit voor ons beeld van klimaatverandering? Is het IPCC, waarop alle landen hun klimaatbeleid baseren, nog wel te vertrouwen? Op al die vragen krijg je deze avond antwoord en de lezing is nadrukkelijk bedoeld voor een breed publiek. Voorkennis is niet vereist. Het rapport kan hier worden opgevraagd.

Gezien het grote belang van dit thema voor de maatschappij en het feit dat Marcel een begenadigd spreker is die zaken zeer toegankelijk kan uitleggen, rekenen we op een hoge opkomst. Wees er dus snel bij, vol is vol.

Behalve een informatieve lezing is dit ook gewoon  een ontmoeting met gelijkgestemde en interessante mensen. Parkeren en twee consumpties zijn gratis.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.