Ex-medewerkers mainstream-media doen boekje open over bewuste censuur en propaganda (documentaire)

Ex-medewerkers mainstream-media doen boekje open over bewuste censuur en propaganda (documentaire)

  • 20/10/2022

Wat ex-medewerkers over ‘de media’ vertellen – Nederlands ondertiteld

In Inside Mainstream: What ex-employees report about the media is journaliste Elsa Mittmannsgruber de omgekochte media op het spoor. ‘Waarom berichten alle toonaangevende media zo eenzijdig?’ ‘Hoe komen de vele hiaten en leugens tot stand?’ ‘Waarom doen de journalisten hieraan mee?’ – zijn vragen die Elsa Mittmannsgruber uit eerste hand beantwoord krijgt, namelijk: door de mediaprofessionals zelf.

‘Waarheidsgetuigen’ van kranten, radio, film en televisie onthullen op exclusieve wijze wat er achter de schermen van de grote mediahuizen gebeurt. Bekende gezichten als Eva Herman, Gerhard Wisnewski en Kornelia Kirchweger, maar ook mensen uit de media-industrie die tot voor kort hebben gezwegen, zoals Martin Hasler, Piera Reich en Senta Auth – komen in deze documentairereeks voor. Wat hen verbindt is dat zij allen klaar zijn met wat zij zien als censuur en bangmakerij omtrent het delen van mening of visie.

Wie deze documentaire ziet, zal nooit meer hetzelfde naar (toonaangevende) media kijken…

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.