EXPOSED: FDA-medewerker voorspelt jaarlijks terugkerende verplichte vaccinatie VS

EXPOSED: FDA-medewerker voorspelt jaarlijks terugkerende verplichte vaccinatie VS

Project Veritas heeft weer een grote scoop te pakken. Christopher Cole, staflid van de FDA (U.S. Food and Drug Administration) vertelt dat verplichte jaarlijkse vaccinaties in de Verenigde Staten eraan gaan komen. “De FDA zal zo’n beleid goedkeuren.”

Het recept is succesvol: leg contact met insiders in het bedrijfsleven en in de politiek. Nodig ze onder valse voorwendselen uit voor een hapje en een drankje. Win hun vertrouwen. Nodig ze nog een keer uit. Laat ze praten en neem alles op. ‘For the greater good’, zoals ze in de Verenigde Staten zeggen.

Jaarlijkse vaccinaties

Ook deze keer levert de werkwijze kostbare informatie op: volgens Cole zijn jaarlijkse vaccinaties onvermijdelijk. “En van alles wat ik gehoord heb, gaat de FDA dat niet niet goedkeuren (’they [FDA] are not going to not approve it’ is het oorspronkelijke citaat, red.). De FDA speelt een cruciale rol bij de goedkeuring van medicijnen. In tijden van corona is hun toestemming noodzakelijk voor het mogen toedienen van vaccinaties aan de bevolking.

Voor farmaceutische bedrijven is een jaarlijks terugkerende vaccininjectie “een terugkerende bron van inkomsten,” aldus Cole. “Het is in eerste instantie misschien niet zo veel, maar het zal een telkens terugkerende bron van inkomsten zijn voor hun bedrijf,” geeft de medewerker van de FDA aan.

Cole voorziet meer: ook kinderen onder de vijf jaar zullen onder goedkeuring van zijn werkgever worden ingeënt met een anti-corona injectie. Over president Joe Bidens’ motieven is hij duidelijk: “Hij wil zoveel mogelijk mensen inenten.”

Hieronder deel een van de opnames. Deel twee volgt later op de website van Project Veritas. en andere mediakanalen. Mocht de link bij opening niet meer werken omdat YouTube het verwijderd heeft, zijn plekken als Odysee, BitChute en Rumble ook altijd een optie.

Reactie

De reactie op de onthullingen vanuit de FDA is als volgt: ‘De man die naar verluidt in de video verschijnt, werkt niet aan vaccinzaken en representeert niet de opvattingen van de FDA.’ Dat is opvallend, aangezien Cole wordt aangemerkt als iemand die leiding geeft op de afdeling van het verdedigingsoffensief/ afdeling van tegenmaatregelen (Countermeasures Initiative).

Op de officiële site van het overheidsinstituut staat daarover: ‘De FDA speelt een cruciale rol bij het beschermen van de Verenigde Staten tegen chemische, biologische, radiologische, nucleaire en opkomende bedreigingen van infectieziekten. FDA zorgt ervoor dat medische tegenmaatregelen – inclusief medicijnen, vaccins en diagnostische tests – om deze bedreigingen tegen te gaan, veilig, effectief en beveiligd zijn.’ Vaccins spelen dus wel degelijk een rol. Bovendien, de afdeling van Cole lijkt bij uitstek opgericht om aan de slag te gaan met corona- immers een goed voorbeeld van een ‘bedreiging van infectieziekten.’

Project Veritas

Project Veritas is een non-profit journalistieke beweging. Gestart in 2011 gaan ze via insiders en verborgen camera’s en -microfoons op zoek naar corruptie, fraude en andere misstanden. Ook in deze vierde aflevering van COVID- 19 Vaccine Exposed deelt Project Veritas  is het gelukt om met die techniek cruciale informatie aan het publiek te ontlokken.

De meeste aandacht heeft Project Veritas gekregen voor de bekentenis van ABC News presentator Amy Robach aan haar team dat ze de affaire rond Jeffrey Epstein onder het tapijt moest schuiven. Ze werd daartoe aangezet onder druk van het Britse Koninklijk huis. Een paar maanden geleden deden medewerkers van Pfizer tegenover journalisten van Project Veritas een boekje open over de coronavaccins van het bedrijf.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.